Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Planen för Skarsgård i nya säsongen av succéserien

Reese Witherspoon och Zoë Kravitz.Foto: Jennifer Clasen/HBO)
Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern och Shailene Woodley i ”Big little lies” säsong 2. Foto: Jennifer Clasen/HBO
Nicole Kidman och Meryl Streep på en bild från ”Big little lies” säsong 2, som har svensk premiär i juni på HBO Nordic.Foto: Foto: Jennifer Clasen/HBO
Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Laura Dern på en bild från ”Big little lies” säsong 2. Foto: Jennifer Clasen/HBO
Alexander Skarsgård.Foto: LANDOV/IBL

Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Meryl Streep – ”Big little lies” säsong 2 har svensk premiär i juni på HBO Nordic.

Här är några av de första bilderna från seriens sju nya avsnitt. 

På ytan verkar allt lugnt och som alltid i Monterey. Under bubblar ett förändrat samhälle efter den ödesdigra natten på skolans välgörenhetsfest.

I centrum: Madeline, Celeste, Jane, Renata och Bonnie

Som kanske bekant spelas dessa fem roller av Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern och Zoë Kravitz. 

Och som om det inte vore nog: i uppföljaren, det som är den andra säsongen av ”Big little lies”, medverkar även Meryl Streep. 

 

 

Då har succé-serian premiär i Sverige

Utöver det finns även Adam Scott, James Tupper och Jeffrey Nordling på rollistan. I mindre roller hittas också Robin Weigert, Crystal Fox, Sarah Sokolovic, P.J. Byrne, Merrin Dungey och Mo McRae.

Nu har HBO bekräftat att de sju nya avsnitten har premiär i juni – i Sverige sänds den omtalade serien på HBO Nordic. 

David E. Kelley och Liane Moriarty har skrivit andra säsongens berättelse, medan Kelley är avsnittens manusförfattare. Ny i gänget är Andrea Arnold, som ersätter Jean-Marc Vallée och regisserar hela säsong 2.

 

 

Alexander Skarsgård och Meryl Streep 

I ett pressmeddelande från HBO går det att läsa att den nya säsongen fokuserar på ”vänskapens hållbarhet och äktenskapets bräcklighet”, liksom och naturligtvis föräldraskap i en omgång avsnitt där ”lojaliteter eroderar och risken för kroppslig och känslomässig skada ständigt är närvarande.”

Meryl Streep ska spela Mary Louise Wright, mamma till Alexander Skarsgårds rollfigur Perry Wright, och en person som beskrivs som en kvinna som är orolig för sina barnbarn efter att sonen Perry dött.

Alexander Skarsgård förväntas också och ska enligt förhandsrapporterna medverka på ett eller annat sätt i ”Big Little Lies” säsong två. Exakt hur är fortfarande oklart, men mest troligt är i flashbacks. 

”Big little lies” säsong 2 har premiär i juni på HBO Nordic. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.