Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pitts svar efter Jolies anklagelser: ”Osann”

Brad Pitt och Angelina Jolie.
Foto: KRISTA KENNELL / SIPA USA/IBL

Angelina Jolie anklagar sin tidigare make för att ha varit våldsam mot henne och barnen under en flygresa.

Nu svarar Brad Pitt på exfruns anklagelser, rapporterar The Hollywood Reporter.

Den infekterade skilsmässan mellan Brad Pitt, 58, och Angelina Jolie, 47, har tagit en ny vändning. 

Efter att Pitt stämt sin exfru för att ha sålt sina andelar i vingården de äger gemensamt har Jolie nu lämnat in en motstämning. I den påstår skådespelaren och filantropen att Brad Pitt ska ha varit våldsam mot parets barn och henne, det under ett bråk på ett flygplan, enligt Daily Mail.

Exparet har sex barn tillsammans och enligt stämningsansökan ska Brad Pitt ha tagit strypgrepp på ett av barnen och slagit ett annat i ansiktet. Under samma bråk ska exmaken även ha slängt in Jolie in i en vägg och dragit henne i håret, enligt anklagelserna.

”Under den långa nattflygningen kränkte Pitt Jolie och barnen, som då var mellan åtta och femton år, både fysiskt och psykiskt. Efter flygresan, för sin familjs skull, ansökte Jolie om skilsmässa”, står det i stämningsansökan, enligt Daily Mail.

Exmakes svar

Flygresan ska ha inträffat 2016 och barnen ska brutit ihop i tårar, blivit traumatiserade, och bett sin pappa att sluta. Hon själv ska ha fått skador på armbåge och rygg, enligt Angelina Jolie.

Nu svarar Brad Pitt på de allvarliga anklagelserna.

”Hon fortsätter att stuva om, ändra och förnya sin förklaring av en händelse som inträffade för sex år sedan genom att lägga till helt osann information varje gång hon inte lyckas få det hon vill ha. Hennes historia utvecklas hela tiden.”, säger en representant för Pitt till Hollywood Reporter.

Angelina Jolie och Brad Pitt gifte sig 2014 efter att ha varit ett par i tio år. 2016 skickade paret in skilsmässoansökan och sedan dess har tvisterna avlöst varandra.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.