Angelina Jolie tog med sig 14-åriga sonen, Pax Jolie-Pitt, till Golden Globe 2018 Foto: KEVIN SULLIVAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESSAngelina Jolie tog med sig 14-åriga sonen, Pax Jolie-Pitt, till Golden Globe 2018 Foto: KEVIN SULLIVAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Angelina Jolie tog med sig 14-åriga sonen, Pax Jolie-Pitt, till Golden Globe 2018 Foto: KEVIN SULLIVAN / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Brad Pitt. Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESBrad Pitt. Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Brad Pitt. Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Angelina Jolie. Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECTAngelina Jolie. Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT
Angelina Jolie.  Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT

Pitts ilska efter Jolies agerande med barnen

Publicerad

Angelina Jolie hade med sig 14-åriga sonen Pax som dejt till Golden Globe, ett beslut som ska ha tagits utan att Brad Pitt gett sitt tillstånd.

Skådespelaren menar att ex-frun gått bakom hans rygg och har skällt ut henne efter noter, uppger Hollywoodlife. 

"Han blev rasande över att hon tog med Pax till ett stort event för vuxna utan att rådgöra med honom" säger en källa till sajten.

I många år kom Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 54, tillsammans på Golden Globe-galan och fotoblixtrarna smattrade när de gick på röda mattan.

Men 2016 gick det glamourösa paret, med sex gemensamma barn, skilda vägar. Jolie hade i stället med sig sonen Pax Jolie-Pitt, 14, som dejt till Golden Globe 2018. 

De poserade tillsammans på röda mattan utanför Beverly Hilton Hotel, där galan hölls. Pax, klädd i svart kostym, eskorterade obesvärat fram sin mamma.

 

LÄS MER: Brad Pitts oväntade namnbyte efter krisen 

 

Men Brad Pitt ska inte ha blivit glad över att tonårssonen utsattes för den typen av uppmärksamhet.

"Angelina gick bakom ryggen på Brad och tog Pax till Golden Globe utan hans tillstånd. Brad var rasande över att hon tog med Pax till ett stort event för vuxna utan att rådgöra med honom" säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

"Brad fick veta det i sista minuten från de andra barnen, utan möjlighet att påverka beslutet".

 

Brad Pitt skällde ut Angelina Jolie efter noter

 

Att sonen följde med var inte något impulsbeslut, skriver sajten. Kostymen som Pax bar hade provats ut och skräddarsytts.

Pitt var inte nådig och ska ha skällt ut sin ex-fru efter noter.

"Brad tycker inte det är hälsosamt för barnen att Angelina släpar med dem överallt. Han gjorde det glasklart för henne att han vill involveras i sådana beslut framöver" säger källan till Hollywoodlife.

 

LÄS MER: Så undvek Aniston Jolie på röda mattan på Golden Globe 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag