Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jennifer Aniston avslöjar hämnden på Angelina Jolie

Bandet mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston är starkt. Foto: LIONEL CIRONNEAU / AP
Brad Pitt och Jennifer Aniston. Foto: SCOTT NELSON / AFP
Jennifer Aniston. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Brad Pitt. Foto: DAHE, DARA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Trots sin svåra skilsmässa har Brad Pitt och Jennifer Aniston aldrig lämnat platsen i varandras hjärtan.

I dag har de lyckats reparera sin relation och står återigen varandra nära - nu planerar ex-makarna att gå ut offentligt med sin vänskap.

– De tänker synas tillsammans på nästa Oscarsgala vilket är ett enormt statement, säger en uppgiftslämnare till New Idea.

Brad Pitt, 54, och Jennifer Aniston, 49, var en gång i tiden ett av Hollywoods starkast lysande par. Äktenskapet kraschade 2005, när Brad Pitt under inspelningarna av ”Mr & Mrs Smith” föll för sin motspelare Angelina Jolie, 42.

Jennifer Aniston gifte senare om sig med Justin Theroux, 46. Men i dag är både Aniston och Pitt frånskilda singlar. 

Jennifer Aniston och Brad Pitt har alltid haft en stark kemi och de tycker i grunden väldigt mycket om varandra. Pitt ska ha varit ett oväntat stort stöd för sin ex-fru under våren, då hon bröt upp från sitt äktenskap med Theroux.

 

LÄS MER: Anistons hämnd på vännen - efter sveket 

 

Enligt en uppgiftslämnare till New Idea är bandet mellan Jennifer Aniston och Brad Pitt starkt, men de har inte velat visa det offentligt. Nu ville de slippa smussla med sin vänskap, och planerar att gå ut stort med att de umgås. 

– De tänker synas tillsammans på nästa Oscarsgala vilket är ett enormt statement. Jen såg hur alla ögon var på henne och Angelina när de båda var på Golden Globes-galan. Hon känner att branschkvällar är den perfekta miljön att visa alla att hon och Brad har gått vidare från det förflutna och officiellt är tillbaka i varandras liv, säger uppgiftslämnaren.

Ex-makarna vill jobba ihop

Enligt sajten skulle det tidigare skådespelarparet gärna jobba ihop framöver, något Jennifer Aniston vill gå ut med i Ellen DeGeneres tv-show.

– Jen vill att alla kort ska ligga på bordet så att de kan gå vidare. Hon är exalterad över inte bara att ha Brad tillbaka i sitt liv, utan även möjligheten att de kan jobba tillsammans i projekt. Hon har inget att dölja och vill dela sin lycka, säger uppgiftslämnaren.

 

LÄS MER: Brad Pitts oväntade namnbyte efter krisen