Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pink i Sverige

Expressens exklusiva bilder av Pink och inspelningen av hennes nya video i Stockholm. Foto: Söderström Stefan
Här spelar Pink in sin nya video - i Stockholm.
Expressen kan exklusivt visa bilder från inspelningen.
Popstjärnan Pink, Alicia Moore, är i Stockholm i helgen. Under största hemlighet är hon här för att spela in sin nya video - regisserad av Jonas Åkerlund.
Videon spelades i går in i centrala Stockholm och sägs innehålla flera sängkammarscener.
Pink höll låg profil mellan scenerna och höll mest till i sin trailer i pauserna. När hon gick mellan trailern och inspelningstudion bar hon en grå kappa för att hålla värmen och hon tog täta rökpauser för att orka med inspelningen.

Bar lite kläder

Flera svenska kvinliga statister, troligtvis modeller, medverkade på inspelningen och Pink bar sin vana trogen lite kläder.
Foto: Stefan Söderström
Inspelningen började tidig eftermiddag och pågick långt efter midnatt. Vid halv ett bröt teamet för att äta varm soppa, sedan fortsatte inspelningen i ett par timmar till under bevakning av regissören Jonas Åkerlund .
Pinks senaste album heter "Funhouse" och det är från den låten som videon är till är hämtad. Hennes senaste video till "So what" har spelats flitigt på bland annat MTV och uppmärksammats för att det tar upp skilsmässan från maken Carey Hart. Med tanke på att Pinks tidigare videos lär den nya Åkerlundvideon bli minst lika uppseendeväckande.
Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!