Phillipes stöd till Bianca – efter personliga erkännandet

Bianca Ingrosso gjorde succé i Globen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ
Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso gjorde succé i Globen med sin showcast i lördags, och hyllades av hela familjen.

Nu visar pojkvännen Phillipe Cohen sitt kärleksstöd till flickvännen, i ett inlägg på Instagram.

”Att du gick upp på scen i går och visade hela svenska folket det jag får höra varje dag”, skriver Phillipe Cohen på Instagram till Bianca Ingrosso.

På lördagen gjorde Bianca Ingrosso och hennes podcast-partner Alice Stenlöf succé med sin showcast i Globen.

Inför 10 000 fans avslöjade ”Wahlgrens värld”-stjärnan intima hemligheter – och bjöd också på ett överraskande framförande av Sarah Dawn Finers låt ”Kärleksvisan”. Mamma Pernilla Wahlgren hyllade dotterns uppträdande med låten på Instagram.

”Sååå rörande & fint när tjejerna tillsammans gjorde Sarah Dawn Finers ”Kärleksvisan”!!! TACK tjejer för att jag fick vara med om detta...!”, skrev Pernilla Wahlgren.

Phillipes ärliga ord om Bianca

Nu hyllas Ingrosso också av kärleken Phillipe Cohen. I ett ärligt inlägg på Instagram höjer han flickvännen till skyarna.

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer”, skriver Phillipe Cohen på Instagram.

 ”Kvinna i mitt liv”

Cohen berättar också hur imponerad han är över att Bianca Ingrosso lyckades överkomma sin rädsla att sjunga inför folk, och vågade visa upp en sida av sig själv inför alla, som hon mest brukar visa för honom.

”Att du gick upp på scen i går och visade hela svenska folket det jag får höra varje dag, din magiska röst - WOW!! Du är min ”mami”, min ”älskling”, min ”Ankie” och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE”, skriver han på Instagram.


https://www.instagram.com/p/Bx7tIxPIhel/

Bianca Ingrosso svarar kärleksfullt i kommentarerna: ”Men asså ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT”. Svärmor Pernilla Wahlgren säger att det var tråkigt att han inte var på plats:

”Vi saknade dig , men du ska vara SÅ stolt över din Bianca! Och så glad att hon har DIG!!!”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.