Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Philippes kärlekstal till Bianca på jättefesten

Bianca Ingrossos smink fälls för sexism
Bianca Ingrosso firade 25 år med en jättefest på nyårsafton.
Foto: Instagram
Ett stort antal gäster fanns på plats på en restaurang i Stockholm. Och bland annat hade man ordnat med egna Ingrosso-flaskor.
Foto: Instagram
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen satt tillsammans på festen.
Foto: Instagram
Philippe Cohen höll sedan ett kärlekstal till födelsedagsbarnet.
Foto: Instagram
Christina Schollin läste som utlovat dikten ”Nyårsklockan” vid tolvslaget.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tillsammans i samband med finalen av ”Let's dance” 2016.
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Bianca Ingrosso ställde till med hejdundrade 25-årsfest på självaste nyårsafton. 

Kvällen blev fullspäckad med både sång, dans, hyllningar, diktuppläsning – och med ett kärlekstal från Philippe Cohen.

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso fyllde 25 år den 30 december, precis som hennes storebro Oliver Wahlgren-Ingrosso, som fyllde 30.

Dagen efter, alltså på nyårsafton ställde Bianca, familjen och hennes vänner till med en stor födelsedagsfest till hennes ära.

– Jag är så jävla taggad inför det här. Jag kom på dock att jag inte hittat någon outfit, berättade Bianca Ingrosso inför festen i en film på Youtube

På Instagram har både Bianca själv och andra gäster frikostigt delat med sig av detaljer från till synes vilda festkvällen.

På plats fanns bland andra Philippe Cohen, 25. Paret har varit tillsammans en längre tid, men har också gjort slut vid ett flertal gånger.

Utåt har Bianca Ingrosso inte gett särskilt mycket information om hur det egentligen står till deras relationsstatus.

Höll tal för Bianca

Men på födelsedagsfesten satt Philippe tillsammans med Bianca vid honnörsbordet. På flera klipp, bland annat på mamman Pernilla Wahlgrens Instagram Story syns paret både skåla och dansa tillsammans.

Och Philippe Cohen själv, som på festen presenterades just som ”Biancas pojkvän” av Benjamin Ingrosso från scenen, höll också ett kärlekstal till Bianca.

I ett klipp på Pernilla Wahlgrens Instagram tycks Cohen prata om ett särskilt tillfälle med Bianca.

– Det var filmiskt på något sätt. det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen där allting stannar upp och det inte är någon musik längre. Och det är bara en monolog. Någon kille som står och pratar och bara tänker ”there she was, my future wife”.

Bianca och pappan Emilio Ingrosso tillsammans på festen.
Foto: Instagram
Phillipe Cohen på festhumör.
Foto: Instagram
Christina Schollin och Hans Wahlgren på festen.
Foto: Instagram
Niclas Wahlgren och Emilio Ingrosso.
Foto: Instagram

Benjamin Ingrosso var toastmaster

I sociala medier syns också hur familjemedlemmar som mamman Pernilla, brodern Benjamin, morbrodern Linus Wahlgren och Biancas morfar Hans Wahlgren håller tal under kvällen.

– Det kan vara så att vi firar nyårsafton också, men skit i det, det bryr sig ingen jävel om. För det är Bianca fucking Ingrosso fyllde 25 år i går och det ska vi fira, hörs Benjamin Ingrosso säga på scenen, under ett tal som till stor del tycks ha handlat om att driva med systern. Något som verkar ha gått hem baserat på gästernas intensiva skratt och hängivna applåder. Benjamin Ingrosso var också toastmaster på festen.

På festen fanns också Biancas pappa Emilio Ingrosso, mormodern Christina Schollin och morbrodern Niclas Wahlgren.

Bekanta ansikten som vännerna Alice Stenlöf och assistenten Lovisa Worge flimrar också förbi i festvimlet, och artisten Molly Hammar filmas när hon sjunger för gästerna på scenen. Även Benjamin Ingrosso valde att visa upp sina sångkunskaper på festen.

Biancas morbror Niclas Wahlgren hyllade henne och brodern Benjamin Ingrosso.
Foto: Instagram
En hel del dans tycks det också ha blivit.
Foto: Instagram
Christina Schollin vid tolvslaget.
Foto: Instagram

Schollin läste nyårsdikt

Även Schollin har innan festen berättat om planerna.

– Hon ska ha en stor fest på restaurang och det kommer en massor människor. Jag håller på att förbereda nu, för naturligtvis ska mormor och morfar hålla tal. Jag ska till och med läsa nyårsklockan vid tolvslaget, sa hon till Expressen dagen före den stora kvällen.

På Pernilla Wahlgrens Instagram ser man också hur Schollin läser upp dikten vid tolvslaget då festsällskapet förflyttat sig utomhus för att fira under fyrverkerierna som lyser upp Stockholmsnatten.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

Nöjets årskrönika: Det här minns vi mest från 2019

Nöjets årskrönika: Det här minns vi mest från 2019

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.