Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Phillipes egna ord efter uppbrottet från Bianca

Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till kärleken Phillipe Cohen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
I sin senaste Youtube-video avslöjar det numera lyckliga paret sitt brokiga förflutna – och Phillipe Cohen tar bladet från munnen.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
”Du dumpade mig första middagen i lägenheten”, säger han i videon.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till kärleken Phillipe Cohen.

I sin senaste Youtube-video avslöjar det numera lyckliga paret sitt brokiga förflutna – och Phillipe Cohen tar bladet från munnen.

– Du dumpade mig första middagen i lägenheten, säger han i videon.

Bianca Ingrosso, 24, är tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 25. Efter att paret gjorde slut innan jul så har hon varit singel, men nu har paret hittat tillbaka till varandra igen.

I Bianca Ingrossos senaste Youtube-video har hon bland annat filmat när hon och kärleken ska gå på dejt, och diskuterar sin bakgrund tillsammans.

– Den lägenheten som Phillipe bor i nu, det är den lägenheten som vi skulle flytta in i tillsammans. Och vi gjorde ju det, i typ två veckor, säger Bianca Ingrosso i videon.

 ”Du dumpade mig första middagen”

Hon konstaterar att paret skulle ha flyttat ihop med varandra – men i stället tog förhållandet slut för första gången.

– Tanken var att du köpte den, och att jag skulle flytta in och bo med dig. Men så gjorde vi slut i stället. Det var första gången, säger Bianca Ingrosso i videon.

Phillipe Cohen fyller i om uppbrottet, som skedde 2015.

– Du dumpade mig första middagen i lägenheten.

Något som får Bianca Ingrosso att börja skratta. Nu har hon nämligen köpt en lägenhet i samma hus som Phillipe Cohen.

– Oh my God. Nu bor han kvar i den lägenheten där jag dumpade honom. Lite kul. Och snart är vi grannar, säger hon i sin Youtube-video.

Beslutet med exet

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit på och av som par under flera år. Paret blev tillsammans igen innan Bianca Ingrosso var med i ”Let's dance” 2016, men har även sedan dess hunnit göra slut och bli ihop några gånger.

Tidigare i april berättade Ingrosso i sin podcast ”Alice och Bianca – har man sagt A får man säga B” om beslutet att bli tillsammans med exet igen.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.