Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-deltagaren fick 16 000 volt genom kroppen

Paradise hotel-deltagaren fick 16 000 volt genom kroppen
För sex år sedan fick Paradise hotel-deltagaren Tanja Ingebretsen Kallin, 21, 16 000 volt i sig.Foto: TV3.
Hon hade kommit i kontakt med en tågledning.Foto: TV3.

För sex år sedan fick Paradise hotel-deltagaren Tanja Ingebretsen Kallin, 21, 16 000 volt i sig – något som fick henne att sluta tacka nej till saker.

– Man inser vad livet är värt, säger Tanja Ingebretsen Kallin.

Tanja Ingebretsen Kallin, 23, från Vänersborg, är en av deltagarna i höstens Paradise hotel. Men för sex år sedan såg hennes liv väldigt annorlunda ut.

2014 tillbringade hon nästan hela sommaren på sjukhus.

Anledningen?

Hon hade kommit i kontakt med en tågledning och fått 16 000 volt genom kroppen.

– Det gjorde ont, men det gick bra. Jag är väldigt tacksam att det gick bra, säger Tanja Ingebretsen Kallin.

Olyckan har gjort att Tanja Ingebretsen Kallin inte vill tacka nej till saker, utan vill hinna uppleva allt innan livet tar slut. Just därför tackade hon ja till att vara med i Paradise Hotel, menar hon.

– Livet är skört och man förstår inte det förrän det händer.

”Man lever lite mer”

I dag har hon återhämtat sig från olyckan och menar att den nu i efterhand har öppnat upp fler möjligheter för henne än vad den gjort skada.

– Man ser i tunnelseende, sen hajjar man hur skört livet är och så ser man så mycket bredare, man lever lite mer, säger Tanja Ingebretsen Kallin.

Hon fortsätter:

– Man skiter lite i omvärlden och man får insikt om att man bara har en chans på den här planeten liksom.

Anna Pankova och Kristian Täljeblad gifter sig i slutet av september. Nu berättar paret allt om bröllopsplanerna, framtiden och flytten. Dessutom avslöjar de länsat kontot inför bröllopet och temat som kommer omfamna festen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.