Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Peter Settmans lycka – ska gifta sig med kärleken

Här berättar Peter Settman hur han träffade kärleken Carmen Davies. Intervjun är från 2019.
Visar kärlekslyckan på Instagram.
Foto: Instagram
Peter Settman.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Peter Settman, 51, ska gifta sig med flickvännen Carmen Davies.

Programledaren friade under julhelgen och nu visar paret stolt upp förlovningen på sociala medier. 

”Jag är mallig”, skriver Settman på Instagram. 

Det blev en romantisk jul för programledare Peter Settman som bestämde sig för att fria till kärleken Carmen Davies. På sociala medier visar paret upp förlovningslyckan och den tjusiga ringen.

”Jag vet. Jag är mallig nu.” skriver Settman på Instagram tillsammans med en bild på det lyckliga paret och förlovningsringen. 

Paret har varit tillsammans i över två år och den senaste tiden har programledare pendlat mellan Sverige och hem i Los Angeles. 

Carmen Davies visar också upp förlovningen på sin Instagram. 

”Någongång mellan julafton och nyårsafton bestämde vi oss för att lämna 2020 med ett JA”, skriver hon. 

Träffades på jobbet 

Vanligtvis pendlar Peter Settman mellan Stockholm och kärleken i Los Angeles varannan vecka. Men på grund av pandemin har han inte kunnat resa till flickvännen som vanligt. Programledare har tidigare berättat för Expressen om hur det gick till när han träffade den amerikanska scenografen Carmen Davies. 

– Jag träffade henne som kollega i job­bet. Hon var en bra människa och vi job­bade fint ihop. När jag blev singel och vi träffades i sociala sammanhang utveck­lades det. Plötsligt kunde jag öppna upp och tillåta mig att se henne på ett annat sätt. I samma sekund som jag gjorde det sa Carmen att hon kände samma sak. Innan hade hon sett mig som gift.

https://www.instagram.com/p/CJgR2IZlixe/

Spoiler Alert – allt om romantik och feel good

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler Alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.