Peter Settmans nya kärlek – på andra sidan Atlanten

Peter Settman har en ny kärlek i sitt liv.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
På Instagram delar Peter Settman med sig av bilder på den nya kärleken.

Efter en skilsmässa hittade han snabbt kärleken på nytt.

Peter Settman berättar nu om nya flickvännen Carmen Davies och menar att kärlekslivet går strålande.

– Det går bra, det går alldeles utmärkt till och med. Det är en härlig känsla, säger han.

Efter elva års äktenskap skilde sig skådespelaren och producenten Peter Settman, 50, från Anna Settman, 47, i september. Men kort där efter hittade han kärleken på nytt. Amerikanska Carmen Davies, 38, är Peter Settmans nya flickvän och han beskriver känslan av att vara kär som härlig och menar att kärlekslivet går väldigt bra för tillfället.

– Det går bra, det går alldeles utmärkt till och med. Det är en härlig känsla, vi ses och sen ses vi inte när jag är hemma här, och då hinner man sakna varandra. Så då är det roligt att ses igen, säger Peter Settman på Kanal 5:s pressdag.

Peter Settman och Carmen Davies träffades i Los Angeles, USA, genom arbetet. Först var de bara kolleger men sedan växte plötsligen känslorna fram emellan dem. I dag bor de tillsammans och är i ett lyckligt förhållande.

– Hon är scenograf på svenska och arbetar med att skapa designen för filmer och tv-serier. Vi träffades i arbetet och sen över tid så utvecklades det till en relation.

”Försöka få ihop alla delarna”

Med kontor både i Sverige och USA har Peter Settman, som är aktuell som regissör för ”Playa del Sol” på Kanal 5 i höst, svårt att få ihop vardagen. I nuläget ser han ingen annan lösning än att fortsätta pendlandet och att få sakna Carmen under de veckorna som han behöver vara i Sverige.

– Jag pendlar fram och tillbaka. Vi har kontor där borta och här, och vi gör produktioner i båda länderna. Framtiden vet jag inte, det är lite som att vara en fotbollstränare just nu. Jag måste försöka få ihop alla delarna, jag har ju barn här och arbete här så det är lite pyssligt men det går!

Både Peter Settman och Carmen Davies visar stolt upp sin kärlek på sina sociala medier. När flickvännen fyllde år i juli publicerade Peter en hel drös med bilder på Carmen och skrev en kärleksförklaring.

”Idag firar vi Carmen. Smart, hårt arbetande och med en vacker själ. Jag älskar dig baby!”, skrev han i inlägget.

https://www.instagram.com/p/Bz0SQR-Asd5/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.