Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peter Magnussons hemliga kärlek avslöjas – Josefina, 29

Det här visste du inte om Peter Magnusson
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN

Peter Magnusson visade upp sin flickvän Josefina Sonnhammer på Guldbaggegalans röda matta.

För Aftonbladet berättar humorskådespelaren att paret har varit tillsammans i över ett år, men att det är första gången de går på gala tillsammans.

– Vi är kära och lyckliga. Det är vi definitivt, säger Peter Magnusson.

På måndagen dök humorskådespelaren Peter Magnusson, 45, upp på Guldbaggegalans röda matta tillsammans med en blond kvinna i röd klänning. Det visade sig vara konsulten Josefina Sonnhammer, 29 – komikerns flickvän.

– Det är min flickvän, konstaterade Peter Magnusson till Aftonbladet, och fortsatte:

– Vi har varit ihop jättelänge.

Dök upp tillsammans för första gången

Magnusson och Sonnhammer har varit tillsammans i över ett år – men Guldbaggegalan var första gången som paret syntes ute tillsammans i officiella sammanhang.

– Vi är kära och lyckliga. Det är vi definitivt, säger Peter Magnusson till Aftonbladet.

Peter Magnusson har dottern Greta, 6, från en tidigare relation.

”Sommaren med Göran”-profilen har tidigare letat kärleken på Tinder, och 2017 uppgav sajten Stoppa Pressarna att Peter Magnusson hittat kärleken i då 32-åriga Ebba Trollsten – något som skådespelaren då inte ville kommentera.

Peter Magnussons hemliga kärleksliv

Peter Magnussons hemliga inställning till sitt kärleksliv har också gjort att det tidigare har sprakat i gång rykten om en romans mellan honom och hans tidigare ”På spåret”-partner Martina Haag, 55.

Peter Magnusson konstaterade 2018 att de två bara var vänner, och tyckte om att umgås – men att de inte hade en romans.

– Vi gör ganska lika saker, vi skriver ju båda två. Det är alltid roligt att umgås med någon som gör liknande saker som man själv gör, sa Peter Magnusson då, efter att de två hade varit på en resa till Mauritius tillsammans.

Expressen har sökt Peter Magnusson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.