Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Peter LeMarc överraskar – släpper tidigare outgivna låtar

Forskare: ”Kan bli en ny våg av Abba-fans”
Peter LeMarc.
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Han berättar själv om släppet på Instagram.
Foto: Instagram.

Peter Lemarc släpper nytt.

I inlägg på både Facebook och Instagram berättar han att det totalt rör sig om 40 låtar:

”Aldrig avsedda att höras av någon annan än mig själv och den artist som jag skrev låten åt”, skriver han.

Artisten Peter LeMarc, 62, har släppt ny musik. Under natten till fredagen publicerade han flera inlägg på sociala medier där han berättade om ”Hemkört”.

”Nu släpps 40 sånger, tidigare outgivna med mig, på alla streamingtjänster. 'Hemkört' är en samling bestående av 40 hemgjorda demo-inspelningar mellan 1988 och 2017. Inga av dessa 40 låtar finns utgivna, eller ens inspelade 'på riktigt' med mig.”, skriver Lemarc.

Artisten, som slog igenom på 1980-talet och har vunnit totalt sju grammisar i sin karriär, fortsätter inlägget med att beskriva låtarna som:

”Aldrig avsedda att höras av någon annan än mig själv och den artist som jag skrev låten åt.”

Frun låg nedsövd på iva

Peter Lemarc har ett tufft år bakom sig. Både han och hustrun Monika insjuknade i covid-19 i våras, och medan artisten klarade sig med lindriga symtom, lades Monika in på iva i Norrtälje. 

Efter att hon legat nedsövd i fem dagar, blev hon bättre och kunde så småningom lämna sjukhuset och återvända hem. Efteråt hyllade han iva-personalen stort – men riktade samtidigt kritik mot andra.

– Tänk att det finns människor som är så fruktansvärt tanklösa, vårdslösa och dumma att de struntar i restriktionerna, sa han till Norrtelje Tidning.


Juryn gråter efter Annikas solosång: ”Sinnesjukt berörande”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.