Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peter Jöback ställer in – TV4:s krisplan

Peter Jöback.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Lotta Engberg.Foto: ANDERS YLANDER / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN
Frans.Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Med ett fullspäckat schema har han nu fått förhinder.

Peter Jöback kan inte lämna huvudstaden utan tvingas ställa in sin medverkan i ”Lotta på Liseberg” under nästa vecka.

– Han kan inte åka från Stockholm och hoppas få komma dit ett annat år, säger managern Marie Dimberg till Aftonbladet.

Nästa vecka är det dags för säsongsavslutningen av ”Lotta på Liseberg”. En av artisterna som var planerad att medverka i programmet var Peter Jöback, som nu tvingas ställa in. Den folkkära artisten har fått ett ändrat repschema för ”Häxorna i Eastwick” och kan därför inte medverka i säsongsavslutningen.

– Det är utanför hans kontroll. De har ändrat reptidningarna för ”Häxorna i Eastwick”, så det är inget mer dramatiskt än så. Han kan inte åka från Stockholm och hoppas få komma dit ett annat år, säger managern Marie Dimberg till Aftonbladet.

TV4:s krisplan för ”Lotta på Liseberg”

TV4 har letat för fullt efter en ersättare som kan ta Peter Jöbacks plats.

Nu meddelar kanalen att dom funnit en artist i sista minut som kan axlar rollen – nämligen Grammisvinnaren Frans. Tillsammans med Yoel905 kommer stjärnan att uppträda på Liseberg den 12 augusti.

”Efter en alldeles urstark allsångssommar så laddar vi nu för en sprakande säsongsavslutning på Liseberg. Frans blir ett alldeles ypperligt komplement till en redan imponerande skara gästartister,” säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, TV4, i ett pressmeddelande.

Tillbaka på musikalscenen i höst

I höst spelar Peter Jöback huvudrollen i en ny uppsättning av ”Häxorna i Eastwick” tillsammans med bland annat Linda Olsson, Vanna Rosenberg och Kayo. Filmen ”Häxorna i Eastwick” kom 1987 och i huvudrollerna syntes Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon. Rollen som Daryl Van Horne, som Jöback nu ska göra, spelades i filmen av Jack Nicholson.

– Alla pratar om den här Daryl Van Horn som har köpt det stora Lennox House. Han är rik, han är snygg och ganska nonchalant men charmerar ändå alla – och sedan förför han de här tre häxorna. Men sedan visar det sig att han är lite mer djävul än människa, har Peter Jöback tidigare förklarat sin roll.

Expressen har sökt Marie Dimberg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.