Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peter Jihdes drömvärvning – jobbar med Molly Sandén

Foto: Foto: TV3/Eva Edsjö
Foto: Foto: TV3/Eva Edsjö
Foto: Foto: TV3/Eva Edsjö
Foto: Foto: TV3/Johnny Wohlin
Foto: Foto: TV3/Eva Edsjö

För andra året i rad sänder TV3 Diabetesgalan på Världsdiabetesdagen den 14 november.

Galan leds i år av Peter Jihde och Molly Sandén, den utökas dessutom med en före- och eftersändning som leds av Isabel Adrian.

På Världsdiabetesdagen den 14 november sänds diabetesgalan till förmån för diabetesforskning på TV3 för andra året i rad. Alla insamlade medel går till Diabetesfonden, som stöttar forskning kring alla typer av diabetes.

Diabetesgalan leds i år av Peter Jihde tillsammans med Molly Sandén. Galan utökas dessutom med en före- och eftersändning som leds av Isabel Adrian.

Peter Jihde uppmanar sina följare på Instagram att se galan – för att den är viktig.

”Vi skildrar några av alla er som kämpar med och mot diabetes. Leva utan att dö, snart i en tv-ruta över hela landet. Viktigt!”, skriver han på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BoypIS8FvFy/?hl=sv&taken-by=jihdesdiabetes

Diabetesgalan bjuder på både personliga berättelser om att leva med diabetes, och framträdanden av stora artister. 

Diabetesgalans succé förra året

Förra året samlades 5,7 miljoner kronor in under diabetesgalan. Över 350 000 svenskar tittade på den direktsända galan.

Diabetesgalan sänds på TV3, Viafree och Viaplay kl 20.00-22.00 den 14 november. Galan är ett samarbete mellan Diabetesförbundet och NENT, där Diabetesfonden är förmånstagare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.