Peter Jihde och Klara Svensson. Foto: Klara Svenssons InstagramPeter Jihde och Klara Svensson. Foto: Klara Svenssons Instagram
Peter Jihde och Klara Svensson. Foto: Klara Svenssons Instagram
Klara Svensson och Peter Jihde programleder "VM med Klara och Peter". Foto: MTG SPORT / BILDBYRÅNKlara Svensson och Peter Jihde programleder "VM med Klara och Peter". Foto: MTG SPORT / BILDBYRÅN
Klara Svensson och Peter Jihde programleder "VM med Klara och Peter". Foto: MTG SPORT / BILDBYRÅN
Peter Jihde. Foto: ANNA-KARIN NILSSONPeter Jihde. Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Peter Jihde. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Peter Jihde slagen blodig – innan direktsändning

Publicerad

Peter Jihde slogs blodig innan direktsändningen av "VM med Klara och Peter"

Han blev utmanad i en boxningsmatch av proffsboxaren Klara Svensson.

"Ena stunden stod vi i ringen och småjabbade lite. Nästa sekund hade jag näsblod", skriver Peter Jihde i ett sms. 

Peter Jihde slogs blodig innan direktsändningen av "VM med Klara och Peter". Tillsammans med proffsboxaren Klara Svensson leder han programmet på TV3 varje dag under Ishockey-VM. I helgen utmanade Svensson honom i en boxningsmatch. Det slutade med att Peter Jihde slogs blodig. 

"Ena stunden stod vi i ringen och småjabbade lite. Nästa sekund hade jag näsblod och småfåglar som flög runt huvudet. Utan att fatta vad som hände. Glad över att hon bara gick på 25 procent av sin förmåga, annars hade VM varit över för min del. Hon är snabb både i käften och i nävarna. Men på torsdag tar jag henne." skriver Peter Jihde i ett sms. 

På Klara Svenssons Instagram pratar programledarna om boxningsmatchen medan Jihde står med blodig näsa. 

– Resultatet är synligt och klart, det finns en mästare och en väldig, väldig färsking, säger Peter Jihde och pekar på blodiga näsan. 

– Men all heder åt Peter, fy fan vilken naturbegåvning du var, säger Klara Svensson och fortsätter: 

– Av fem getingar så får du typ sju. På ren mod och känsla. 

https://www.instagram.com/p/BiokA07l1BT/?taken-by=jihdesdiabetes

 

LÄS MER: Klara Svenssons krav – på Jihde inför VM 

 

"Vi är mellanmålet innan huvudrätten"

Peter Jihde och boxaren Klara Svensson leder "VM med Klara och Peter", ett nytt program som sänds varje kväll från 4 maj till 20 maj under Ishockey-VM. Det sänds på TV3, TV10, Viafree och Viaplay.

"Ett nyhetsmorgon på kvällstid med hockeyinriktning", har Jihde tidigare sagt i ett pressmeddelande. 

"Vi är mellanmålet innan huvudrätten och kommer att hålla grytan kokande", fortsätter Peter Jihde.

Klara Svensson i pressmeddelandet:

"Jag är van vid att jobba med expertkommentering, men nu ska det bli kul att kliva in i programledarrollen och få göra det tillsammans med ett fullblodsproffs som Peter. Jag är jättesmickrad över att Peter valt att jobba just med mig."

 

LÄS MER: Peter Jihde gör nytt program med Klara Svensson under ishockey-VM 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag