Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pete Davidsons reaktion på Kanyes dramatiska video

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pete Davidson.
Foto: Dylan Travis / ddp

I Kanye Wests tecknade musikvideo ”Eazy” kan det tolkas som att han kidnappar och begraver Kim Kardashians nya pojkvän Pete Davidson.

Enligt källor tycker Davidson att det hela är ”hysteriskt roligt”.

– Han är nästa smickrad för att det är så otroligt löjligt, säger en källa till Entertainment tonight, skriver Page six.

I Kanye Wests, 44, animerade musikvideo ”Eazy” kan det tolkas som att han kidnappar och begraver exet Kim Kardashians nya pojkvän Pete Davidson, 28.

Världsstjärnan rappar dessutom på ett ungefär: ”slå ner Pete Davidson”, i låten. 

Pete Davidson, som är känd komiker från ”Saturday night live” ska enligt källor till Entertainment tonight tycka att det hela är ”hysteriskt roligt”, skriver Page six.

– Han tycker det är hysteriskt att Kanye har med honom som en tecknad figur i sin musikvideo. Han är nästan smickrad för att det är så otroligt löjligt.

Källan berättar vidare att Pete Davidson inte på något sätt känner sig hotad av exet Kanye West.

– Han ser det här som utvecklande, både för sig själv och i förhållandet med Kim. Han vänder allt som är negativt till det positiva.

Blev officiellt singel

Flickvännen Kim Kardashian lämnade in sin skilsmässoansökan i februari förra året. 

Så sent som i förra veckan blev hon juridiskt sett förklarad som singel. Det firade hon med att slopa efternamnet West i sina sociala medier. 

Kritiken mot Kylie Jenner: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.