Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Petade Tina får sin revansch i "Go'kväll"

Tina Ahlin petades från Så ska det låta, men får nu ett eget inslag i SVT:s Gokväll.
Tina Ahlin, 38, petades från "Så ska det låta".
Nu tar hon med sig flygeln till "Go'kväll" och gör egna musikmöten.
- Jag vill att Fredrik Reinfeldt kommer och sjunger sina bästa vaggvisor.
Musikern Tina Ahlin ersatte Robert Wells i "Så ska det låta" för ett år sedan, men fick inte komma tillbaka när programmet gjordes om. Nu får hon revansch. Expressen kan i dag berätta att Tina Ahlin får ett eget inslag i "Go'kväll" under våren. Varje onsdag möter hon en person som berättar om sitt förhållande till musik.

Improvisation vid flygeln

Tina Ahlin kommer sitta vid flygeln och ackompanjera och intervjua. - Det blir kanske ett par hela låtar som man sjunger och spelar tillsammans, allt bygger på improvisation, säger Tina Ahlin.

Bästa snapsvisan

Gästerna blir musiker och artister, men också författare och politiker. - Alla har ju ett förhållande till musik. Det kan bli roligt om en politiker sjunger bästa vaggvisan eller författare sina bästa snapsvisor. Det ska vara varmt och familjärt. "Så ska det låta" brukar locka uppåt tre miljoner tv-tittare. "Go'kväll" hade omkring 800 000 tittare i höstas. Men Tina Ahlin är nöjd med bytet. - Jag kan nog utveckla mig själv mer här, i och med att jag kommer få jobba med intervjuteknik. Jag är väldigt glad att det blev så här.

Många kvinnor i redaktionen

SVT har anklagats för att vara "gubbiga", äldre män ersätts av yngre män i rutan. - Ja, "Go'kväll" går lite motvalls, det är en redaktion som består av många kvinnor. Men jag tycker att man alltid ska välja den person som passar bäst för jobbet. Vilken är din drömgäst? - Fredrik Reinfeldt i egenskap av trebarnspappa. Det skulle vara underbart att höra hans bästa vaggvisor.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!