Mikael Persbrandt, aktuell med "Tårtgeneralen", berättade om sin morgonvana i "Breaking News".Mikael Persbrandt, aktuell med "Tårtgeneralen", berättade om sin morgonvana i "Breaking News".
Mikael Persbrandt, aktuell med "Tårtgeneralen", berättade om sin morgonvana i "Breaking News".
"Det var ju liksom en morning show", berättar Persbrandt. Foto: IBL"Det var ju liksom en morning show", berättar Persbrandt. Foto: IBL
"Det var ju liksom en morning show", berättar Persbrandt. Foto: IBL
Filip Hammar har tidigare berättat om sin nervositet inför premiären av "Tårtgeneralen". Foto: KANAL 5Filip Hammar har tidigare berättat om sin nervositet inför premiären av "Tårtgeneralen". Foto: KANAL 5
Filip Hammar har tidigare berättat om sin nervositet inför premiären av "Tårtgeneralen". Foto: KANAL 5
Mikael Persbrandt spelar huvudrollen i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons långfilmsdebut. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅMikael Persbrandt spelar huvudrollen i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons långfilmsdebut. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Mikael Persbrandt spelar huvudrollen i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons långfilmsdebut. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Persbrandts vågade vana – under filminspelningen

Publicerad

Mikael Persbrandt har huvudrollen i Filip och Fredriks långfilmsdebut "Tårtgeneralen". 

När skådespelaren gästar duons Kanal 5-program "Breaking news" avslöjas att under inspelningen badat naken inför grannarna i Köping.

– Det samlades mycket folk. Det var ju liksom en morning show, säger Mikael Persbrandt i programmet.

"Tårtgeneralen" har premiär på onsdagen. I Filip Hammars och Fredrik Wikingssons långfilmsdebut spelar Mikael Persbrandt huvudrollen.

Då skådespelaren gästar duons Kanal 5-program "Breaking news" diskuterar de Mikael Persbrandts annorlunda vanor under inspelningen. 

Mikael Persbrandt hyrde ett hus utanför Köping. Lyan ligger nära en sjö där stjärnan passade på att ta regelbundna morgondopp – helt naken. 

– Jag ville helst vara helt i fred. Men nu var det ju hus i kring.  Jag ville ju ta ett dopp på morgonen, berättar Mikael Persbrandt i programmet. 

 

LÄS MER: Persbrandts plan – fick med hela familjen i filmen 

Mikael Persbrandt avslöjade sin vana i Filip Wikingsson och Filip Hammars "Breaking News" i Kanal 5.Foto: KANAL 5

Grannarna uppmärksammade Persbrandts morgonritual

De dagliga nakenbaden drog till sig grannarna, som hade full insyn i Mikael Persbrandts morgonritual. 

Det gillade han inte. 

– Jag blev snålare efter hand med det där. Det samlades mycket folk, det var ju liksom en morning show, säger Mikael Persbrandt i "Breaking news". 

 

LÄS MER: Persbrandts varning till Hammar: ”Han är fel ute” 

 

Filip Hammar har tidigare berättat om nervositeten inför filmpremiären. Under Guldbaggegalans efterfest sade han till Expressen att han inte ser sig som helt nöjd med verket. 

– Man ska aldrig säga, det är hemskt att säga att man är nöjd. Jag hoppas att vi inte gör bort oss. Fan vet jag? Nej men jag gillar den, faktiskt. Annars skulle jag inte kunna leva med mig själv.

I "Breaking news" säger Filip Hammar till Mikael Persbrandt:

– Att filmen nu går upp officiellt är lite besvärligt. Men du gjorde ett bra jobb. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag