Mikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: SIGGE KLEMETZ 1 / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZMikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: SIGGE KLEMETZ 1 / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell. Foto: SIGGE KLEMETZ 1 / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Mikael Persbrandt och sambon Sanna Lundell. Foto: Privat.Mikael Persbrandt och sambon Sanna Lundell. Foto: Privat.
Mikael Persbrandt och sambon Sanna Lundell. Foto: Privat.
Foto: OLLE SPORRONGFoto: OLLE SPORRONG
 Foto: OLLE SPORRONG

Mikael Persbrandt visar livet med Sanna Lundell

Publicerad

Mikael Persbrandt och sambon Sanna Lundell stoltserar med kärleken på Instagram. 

På en bild tagen i Smögen poserar paret för en pussbild.

"#Smögenamore" skriver Mikael Persbrandt i bildtexten.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell träffades 2005 – och kärleken är fortfarande stark. 

På en bild som Mikael Persbrandt publicerade på Instagram pussas paret vid havsbrynet i Smögen. I bakgrunden syns karga klippor.

"#Smögenamore" skriver Mikael Persbrandt i bildtexten.

https://www.instagram.com/p/BcXRbSKlrq6/?hl=en&taken-by=mikaelpersbrandtofficial

Sanna Lundell berättade om kärleken 

I våras, då de båda medverkade i tv-programmet "Tillsammans med Strömstedt", berättade Persbrandt och Lundell om hur de blev tillsammans. 

– Det var inte helt självklart när vi blev ett par. Vi blev ju inte ett par och sedan fick vi ett barn. Utan vi fick ett barn och sedan blev vi ett par, sade Sanna Lundell i programmet.

 

LÄS MER: Persbrandts och Lundells liv på lyxgården

 

Sanna Lundell berättade för Strömstedt om sin syn på steget att till slut flytta ihop.

– Vi har en tio år lång relation bakom oss, där vi har inte haft någonting ihop. Det har varit jättebra för oss att inte ha det, men det är nog också bra för oss att ha det, sade Sanna Lundell.

"Vi har nog bråkat slut på allt" 

Sanna Lundell. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Hon berättade även att parets relation stundtals har varit stormig. 

– Vi har väl gjort slut med varandra - i runda tal - minst fem gånger om året, sade Sanna Lundell i programmet.

– Vi har nog bråkat slut på allt. Om man nu hade ett visst antal bråk i sitt liv, så är det färdigt till slut. Det finns inte så mycket mer kvar att tjafsa om. Det finns inte så mycket som kan uppröra med dig i alla fall, sade Lundell till Persbrandt.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har två söner tillsammans. 

 

LÄS MER: Persbrandts dubbelliv – lögnerna före kraschen

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag