Mikael Persbrandt säljer sin lyxbil. Foto: MARTINA HUBERMikael Persbrandt säljer sin lyxbil. Foto: MARTINA HUBER
Mikael Persbrandt säljer sin lyxbil. Foto: MARTINA HUBER
Mikael Persbrandt har en fäbless för snabba sportbilar. Foto: JAN DÜSINGMikael Persbrandt har en fäbless för snabba sportbilar. Foto: JAN DÜSING
Mikael Persbrandt har en fäbless för snabba sportbilar. Foto: JAN DÜSING
Skådespelarens racingbil, en Radical RXC600R, ligger ute för försäljning på Blocket, enligt Aftonbladet.Skådespelarens racingbil, en Radical RXC600R, ligger ute för försäljning på Blocket, enligt Aftonbladet.
Skådespelarens racingbil, en Radical RXC600R, ligger ute för försäljning på Blocket, enligt Aftonbladet.

Persbrandt säljer extrema lyxbilen – för miljoner

Publicerad

Mikael Persbrandt säljer sin lyxbil – för mer än två miljoner kronor, enligt Aftonbladet

Skådespelarens racingbil, en Radical RXC600R, ligger ute för försäljning på Blocket, enligt tidningen. 

– Den har blivit poppis just eftersom den är så fruktansvärt extrem, säger Radical-återförsäljaren Simon Hultén till Aftonbladet.

Mikael Persbrandt har en fäbless för snabba sportbilar – men nu gör han sig av med ett av sina vrålåk. 

Enligt Aftonbladet säljer skådespelaren sin bil av märket Radical RXC600R på Blocket. 

Prislappen ligger på 2 150 000 kronor.

 

https://www.instagram.com/p/BUx6t5glixz/?taken-by=mikaelpersbrandtofficial

LÄS MER: Lundells ärliga ord om Persbrandt 

Finns tre exemplar i Sverige

Simon Hultén, återförsäljare för Radical Sportscars i Sverige, säger till Aftonbladet att bilen är ovanligt. 

– Nåt mer extremt för gatubruk finns ju inte. Den krossar allt. Det du har är en racingbil som du kan köra på gatan med. Den äter Ferrari och Lamborghini till frukost. Det är en upplevelse utöver det vanligast åka en sån bil. Den har blivit poppis just eftersom den är så fruktansvärt extrem, säger Simon Hultén till tidningen. 

Simon Hultén uppskattar att det finns tre exemplar av bilen i Sverige. 

Enligt vägtrafikregistret står Mikael Persbrandt som ägare till 12 fordon – däribland lyxbilar av märkena Mercedes, Porsche, Bentley och Ferrari.

Mikael Persbrandt står även som ägare till åtta motorcyklar. 

 

LÄS MER: Lundells vändning – med Persbrandt 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag