Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrelli avslöjar svåra kroppsförändringen

Charlotte Perrelli under graviditetenFoto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN
Foto: SVEN LINDWALL

Charlotte Perrelli födde yngsta sonen Alvin för ett år sedan, efter en komplicerad och riskfylld graviditet, där hon medicinerades med kortison.

Nu har fyrabarnsmamman kämpat för att komma tillbaka till den form hon hade före graviditeten, med hjälp av en strikt diet och järnvilja.

”Har gått ner 26 kg (bara graviditetskilon) och har ett par kvar, sedan är jag helt tillbaka”, skriver Charlotte Perrelli i ett inlägg på sin blogg.

Det var i november förra året som Charlotte Perrelli blev fyrabarnsmamma, när hon födde sonen Alvin. Vägen till att föda sin fjärde son var inte spikrak för Perrelli, som delade med sig av sin kamp, där hon tvingades medicinera med kortison för att fullfölja graviditeten. Dessutom diagnostiserades hon med Vasa Previa, något som riskerade både henne och bebisens liv.

Men förlossningen gick bra och Alvin föddes frisk.

Perrellis form efter förlossningen

Nu har det gått över ett år sedan förlossningen, och de senaste månaderna har Charlotte Perrelli lagt stort fokus på att äta hälsosamt för att få tillbaka formen hon hade före graviditeten.

Artisten berättar i ett blogginlägg att hon och maken bjöds på julmiddag av vännen och festfixaren Micael Bindefeld, och att hon då valde att äta dessert, efter att ha struntat i både socker och kolhydrater i flera månaders tid.

”Tvungen att vara hård mot mig själv”

Perrelli, som har erfarenhet att vara gravid både som 31-årig och 44-åring, konstaterar att det blir svårare att få tillbaka sin gamla kropp ju fler barn man får – men hyllar samtidigt kroppens förmåga att ändras och utvecklas.

”Kroppen är fantastisk om man bestämmer sig. Efter 4:e barnet rinner kilona inte bort av sig själv. Jag har varit tvungen att vara hård mot mig själv och fått kämpa i några månader. Men nu mår jag ganska bra i kroppen igen. Underbart! Har gått ner 26 kg( bara graviditetskilon) och har ett par kvar, sedan är jag helt tillbaka. Skönt måste jag säga. Kommer i alla mina kläder igen och bara det är ju värt att kämpa för”, skriver Charlotte Perrelli i sin blogg.

Expressen har sökt Charlotte Perrelli för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.