Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis plan: Så löser familjen första showen

Anders Jensen och Charlotte Perrelli ska tillsammans med nyfödda sonen ta husbilen ner till Skåne på torsdagen. Där ska sångerskan stå på scen under nästa Diggiloo-föreställning.Foto: Tomas Leprince

Charlotte Perrelli, 38, och Anders Jensen, 36, har fått ta med sig sonen hem från BB.

Nu laddar familjen för torsdagens resa till nästa Diggiloo-föreställning i Skurup.

"Vi kommer att köra ner husbilen så att den finns bakom scenen för bebisen att vara i och för Charlotte att vila i och amma", skriver Anders i ett sms till Expressen.

I tisdags kom den efterlängtade sonen. Nu njuter de nyblivna föräldrarna Charlotte Perrelli och Anders Jensen i lugn och ro hemma i Stockholm.

Men snart bär det av i husbilen till skånska Skurup och scenen på Svaneholms slott, där supermamman ska uppträda tillsammans med Diggiloo-gänget.

I ett sms till Expressen berättar Anders om familjens plan:

"Vi åker alla tre i morgon (torsdag). Charlotte med ambitionen att vara med i showen".

Han fortsätter med att berätta att Charlotte kommer att köra på som vanligt på scen:

"Det kan tänkas att något upptemponummer stryks alternativt att någon annan får köra det men i övrigt ska hon försöka köra på som vanligt".

"Reserverat deras största rum"

Och husbilen är inte bara tänkt som färdmedel. Det blir även en tillfällig barnkammare, där Charlotte kan amma under tiden:

"Vi kommer att köra ner husbilen så att den finns bakom scenen för bebisen att vara i och för Charlotte att vila i och amma", skriver Anders i sms:et.

Efter uppträdandet får dock de nyblivna småbarnsföräldrarna lite välförtjänad hotellyx:

"Vi kommer dock att bo alla nätter på Hotell Skansen i Båstad där vi har reserverat deras största rum".

Och det är två stolta föräldrar som får visa upp tillskottet för kollegerna i Diggiloo. Samtidigt skriver Charlotte på sin blogg om deras första kväll i hemmet:

"Vi har legat kvar på BB ett dygn och mår väldigt bra.
 I kväll åker vi hem och sover i vår säng första gången."

"Tårarna finns nära till hands"

Hon skriver också om familjelyckan:

"Vilken gåva barn är. Jag är så lycklig som för tredje gången fått uppleva detta fullkomliga mirakel... tårarna finns nära till hands och man känner sig bara sååå lyckligt lottad!"

Charlottes mål var att inte missa uppträdandena, och som tur var kom sonen mellan Diggiloo-föreställningarna.

– Hon vill jättegärna vara med i Skurup. Så om allt vill sig väl ska hon uppträda. Charlotte har inte klagat alls under turnén. Hon är inte direkt den som går och lägger sig tidigt. Man har nästan glömt bort att hon varit gravid, har Diggiloos artistansvarige Ann Lund tidigare sagt till Expressen.

Den nyfödde pojken är Charlottes tredje barn. Sedan tidigare har hon sönerna Angelo 9,5 och Alessio, 7, med Nicola Perrelli.

För ett år sedan träffades Charlotte och entreprenören Anders Jensen. Han har sedan tidigare dottern Izabella, och tidigare i år flyttade paret ihop i hennes hus i Djursholm utanför Stockholm.