Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis mystiska smärta efter förlossningen: ”Sjukt”

Charlotte Perrelli lider av ryggbesvär.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP
Charlotte Perrelli ska uppträda i Boden på fredag, men hennes ryggsmärta kan komma att ställa till det för henne.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

Charlotte Perrelli lider av ryggbesvär – så pass att artisten knappt kan gå.

Nu väntar hon på svar från läkare.

– Det är så frustrerande när man får så sjukt ont, för man blir helt hämmad, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli, 44, har det knaggligt med hälsan. 

Nyligen berättade artisten på sin blogg att hon sedan flera månader tillbaka lider av ryggbesvär.

– Ungefär en månad efter förlossningen, alltså december, så började jag få ont i ryggen och jag har haft ont i ryggen sedan dess, säger Charlotte Perrelli.

 

 

Förra veckan blev tillståndet betydligt värre i samband med artisten flög på semester till Spanien tillsammans med sina barn. Tanken var att träna i det varma klimatet – men ryggbesvären satte käppar i hjulet för artistens planer.

– När jag landade i Marbella så small ryggen, och jag vet inte riktigt vad det är – om det är ett ryggskott eller diskarna som är slut, eller om det är ischias, säger Charlotte Perrelli och fortsätter:

– I fredags och lördags kunde jag knappt gå. Jag har haft sådan fruktansvärd smärta, och ätit så mycket värktabletter. Det är så frustrerande när man får så sjukt ont, för man blir helt hämmad. 

Charlotte Perrellis ryggsmärta – äventyrar uppträdande

Artisten har uppsökt vård för både värkande leder och fötter, samt ryggbesvär. De onda lederna och fötterna tror läkarna beror på all kortison som Charlotte Perrelli åt under graviditeten – och inte ännu helt lämnat kroppen.

Men ryggsmärtan är fortfarande ett mysterium.

– För ungefär två veckor sedan gjorde jag en magnetröntgen på ryggen, och den har jag inte fått svar på än, säger Charlotte Perrelli och tillägger:

– Men jag ska ringa läkare i morgon och se om de fått svar.

 

 

Nu befinner sig artisten åter på svensk mark med jobb inplanerat – hur det blir med det återstår att se.

– Jag jobbar på fredag uppe i Boden så jag hoppas verkligen att det ska gå över så jag kan göra det, men det är några dagar tills dess, säger Charlotte Perrelli.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.