Perrellis lyxsemester i Marbella – fina gesten till maken

Anders Jensen och Charlotte Perrelli gillar att röra på sig, under semestern har det blivit både golf, tennis och padel, skriver hon på Instagram. Här är de på invigningen av en padelbana på Nordiska Kompaniets tak i Stockholm.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
I höst beger sig Charlotte Perrelli ut på turné.
Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli bjuder på gourmémat när familjen befinner sig på semester i Marbella.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Just nu njuter Charlotte Perrelli och familjen av semestern på den spanska solkusten. 

Maken Anders Jensen jobbar däremot flitigt från det spanska lyxhuset och Perrelli passar på att skämma bort honom. 

”Kommer få göra detta varje dag i resten av mitt liv till min man”, skriver hon på Instagram.

Många artister har varit sysslolösa under pandemin. Men inte Charlotte Perrelli, 46. Även om musiken är hennes grund, har hon en stark entreprenörsanda. Artisten från Hovmantorp skapade en klädkollektion. 

Snart är hon tillbaka på scen igen. Just nu befinner hon sig i Spanien och laddar batterierna inför en fullspäckad en höst, då hon beger sig ut på turné.

– Det är fantastiskt att få vara ledig och det är jättekul att kunna fokusera på att göra andra saker. Men det ska bli så otroligt kul att åka ut och träffa sin publik igen, jag har verkligen längtat efter det. Man får en nytändning i sin karriär när man får börja om på det sättet, sa hon till Expressen för en tid sedan.

Stödet till maken

Sedan en månad tillbaka befinner hon sig tillsammans med maken, Anders Jensen och resten av familjen i deras 800 kvadratmeter stora lyxhus i Marbella. 

Av allt att döma går det ingen nöd på artisten och hennes familj. De njuter till fullo av tillvaron på den spanska solkusten. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
1 / 7

”Vilka dagar vi har här…… sommar! Ledighet, för de flesta av oss, padel, tennis, golf och alldeles för mycket god mat”, skriver hon på Instagram.

Charlotte Perrelli har tidigare berättat för Expressen att maken, Anders Jensen, har haft bråda dagar i Marbella.

– Min man jobbar nästan 24 timmar om dygnet just nu, han är i en börsintroduktion. Så han jobbar och jag kör ”markracet”, sa hon då.

Att pochera ett ägg till perfektion kräver sin kock. Charlotte Perrelli verkar ha bemästrat den ädla konsten.
Foto: INSTAGRAM

Avancerad matlagningsteknik

Artisten är inte bara en stjärna på scen, utan har även ett genuint intresse för mat och i synnerhet att baka. I den spanska hettan har hon bjudit familjen på svensk fika. 

”Sååå god knäckig paj fylld med färska bär. Jordgubbar, hallon och blåbär. Vaniljgrädde och glass till”, skriver hon på Instagram.

Löskokt, hårdkokt, enkelstekt, vändstekt, äggröra, omelett. Ägg kan komma i många olika former. Men att pochera ett ägg är det många som avstår på grund av den avancerade tekniken. 

Men inte Charlotte Perrelli. 

”Jag hade inte ättika här nere så jag kör med vinäger, men det funkade bra. Inte koka för mycket. Och virveln! Det är grejen. och silade bort lite av det lösaste i vitan först.”, skriver hon Instagram.

Det går inte att ta miste på hennes glädje över att hon numera kan bemästra den nobla konsten. Men kanske gladast av alla är maken Anders Jensen.

”Äntligen har jag fattat grejen. Det tog några år att få till det. Kommer få göra detta varje dag i resten av mitt liv till min man. Han älskar pocherade ägg”, skriver Charlotte Perrelli.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.