Perrellis lyxresa – så mycket kostar hotellet

Ur arkivet: Olyckan var framme.
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN

Det har skett en vändning i Charlotte Perrellis och Anders Jensens relation. 

Nu delar artisten med sig av bilder från en lyxig resa till New York – där en natt på hotellet kostar en hel del. 

”Nu är det min tid att backa honom”, skriver Perrelli på sin blogg. 

Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, befinner sig på en härlig och lyxig resa i New York. 

På sin blogg berättar artisten att han alltid funnit där för henne i karriären, stöttat, peppat och följt med på turnéer. 

”När Anders och jag träffades för tio år sedan var jag mitt uppe i min karriär. Extremt upptagen och tyckte inte riktigt jag hade tid med kärlek”, skriver hon och fortsätter: 

”Första åren tillsammans jobbade jag otroligt mycket och hårt som jag alltid gjort. Anders reste med mig överallt. Långa turnéer”. 

Och nu har det alltså blivit dags för Perrelli att i stället följa med sin man. 

”Nu är det min tid att backa honom. Jag tar ett steg tillbaka (ska inte sluta jobba) men låter honom jobba mer, jag tar större ansvar för familjen, reser ibland med honom på viktiga jobb, som i dag. I dag åker vi till New York”. 

Så mycket kostar hotellet

Och nu är paret alltså framme i staden som aldrig sover och på Instagram delar Perrelli med sig av bilder och stunder från resan. 

https://www.instagram.com/p/Cd9XnjfoGxD/?utm_source=ig_web_copy_link

 Bland annat har paret promenerat i staden och sett en hockeymatch. 

”Hyfsat tryck i hallen”, skriver Anders Jensen på Instagram. 

Perrelli delar också med sig bilder på inredningen från det lyxiga, femstjärniga hotellet Four Seasons Hotel New York Downtown – där det billigaste rummet just nu kostar över 10 000 kronor per natt för två vuxna. 

Perrelli och maken på tur i New York.
Foto: Instagram
Frukosten.
Foto: Instagram
Perrelli delar med sig av bilder från ett hotell.
Foto: Instagram
Hotellet.
Foto: Instagram
Här kostar en natt en hel del.
Foto: Instagram

Makarnas lyxiga hem 

Makarna lever i dag ett privilegierat liv i sin 800 kvadratmeter stora villa i exklusiva Djursholm, med egen tennisbana och jacuzzi. Dessutom äger de ett lika stort lyxboende i mångmiljonklassen i Marbella på spanska solkusten, och ett fjällhus med magnifik utsikt i Åre.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta. Jag går inte heller och tänker att det kommer vara för evigt, allt kan förändras. När något som corona händer behöver jag inte ha paniken att få in pengar, jag vet att många har kniven mot strupen nu – det gör mig ännu mer tacksam, har Perrelli tidigare berättat. 

När hon träffade Anders Jensen hade hon egentligen bestämt sig för att inte gå in i en relation. 

– Det var så att jag faktiskt hade bestämt mig, men helt plötsligt så stod han där och han var ganska snygg, intelligent och dessutom var han envis och det tror jag behövdes, berättade hon i ”Mix megapol” i början av kärlekssagan. 

Varma orden till sin make: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.