Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis karriärs- beslut för familjen

Charlotte Perrelli: ”Snart fit for fight”
Charlotte Perrelli.Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Charlotte Perrelli har haft sin lugnaste sommar någonsin, och valt att fokusera på familjen i stället för att jobba.

Artisten, som är känd för att arbeta flitigt, berättar att hon nu tagit ett beslut att trappa ner jobbet en del, för att hitta en annan balans.

– Det ska bli skönt att få mer tid med familjen, det är verkligen dags, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli, 44, är känd för att vara en flitig arbetsmyra i artistbranschen, som ständigt jobbar året om. När hon födde sonen Adrian 2013 var hon mitt under en Diggiloo-turné, och stod på scen bara dagar efter förlossningen.

Efter födseln av yngsta sonen Alvin i november har Perrelli behövt en del tid att återhämta sig, då hon tvingades medicinera med kortison under graviditeten för att inte få missfall. Artisten känner fortfarande av medicinen, men mår bättre än första tiden efter förlossningen.

– Jag har inte ont längre, vilket jag hade de första månaderna. Det var till och med så att jag trodde att jag hade utvecklat reumatism. Jag fick göra ganska mycket röntgenundersökningar både för rygg och på leder, för det var lite problematiskt och jag hade lite krämpor, berättar Charlotte Perrelli på Kanal 5:s pressdag.

Artisten är aktuell med dokumentären ”Flickan från Småland” som sänds på Kanal 5 i höst.

Färre jobb än vanligt

Den här sommaren har Charlotte Perrelli valt att göra helt tvärtom mot tidigare år, och har haft den lugnaste sommaren sedan hon började arbeta som artist vid 14 års ålder.

– Jag har gjort ett ganska vuxet beslut, att jag har lite tryckt på pausknappen och för första gången i mitt liv varit lite mer ledig. Under sommaren har jag gjort kanske ett tiotal jobb, säger Charlotte Perrelli, som synts i några tv-program under sommaren – men färre än vanligt.

– Jag har haft en väldigt skön sommar, och så kommer hösten också vara. Jag ska ta det lite lugnare, bara göra några ströjobb, säger Charlotte Perrelli.

Fokuserar på familjen

Artisten tänker fortsätta i samma stil till hösten, och har tagit ett aktivt beslut att trappa ner med jobb, för att i stället fokusera mer på familjen, med maken Anders Jensen och sina fyra söner i varierande åldrar.

– Det ska bli skönt att få mer tid med familjen, det är verkligen dags, säger Charlotte Perrelli.

Det här är Charlotte Perrelli

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.