Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Live-published photos and videos via Shootitlive

Perrellis kärleksgåva – till Anders Jensen

Foto: Kristofer Sandberg

Här är Charlotte Perrellis lyxiga kärleksgåva till Anders Jensen.

På det exklusiva slottet Château d'Esclimont laddar gästerna och brudparet upp inför bröllopet i kväll.

"Anders fick en liten trevlig present av mig i dag på vår bröllopsdag", skriver Perrelli på Instagram – intill en bild på gåvan.

Efter fredagens enorma kärleksfest – nu är det snart dags för vad alla väntat på.

Inför 120 gäster ska Charlotte Perrelli och hennes Anders Jensen äntligen gifta sig på slottet Château d'Esclimont, nära det anrika Versailles, i Frankrike.

Och peppen är i full gång. Via Instagram delar bröllopsgästerna med sig av sina äventyr i kärlekens tecken.

Men det är inte bara gästerna som är taggade. På lördagsmorgonen fick Anders Jensen en kärleksgåva av sin Charlotte.

"Idag smäller det!!! Anders fick en liten trevlig present av mig i dag på vår bröllopsdag", skriver Perrelli på Instagram.

"Tyckte den passade till hans smoking i kväll", skriver hon vidare.

Gåvan är en klocka från Cartier till ett värde av runt 20 000 kronor – och ett kärleksfullt meddelande.

"Till min älskade make på vår bröllopsdag. Jag är din fru från och med nu och för alltid. Jag älskar dig", står det i meddelandet.

På Instagram visar hon dessutom upp bröllopsklänningen, designad av den libanesiske designern Elie Saab.LÄS MER: Här är Charlotte Perrellis lyxfest


"Spöa min fotbollshjälte"

Medan brudparet byter kärleksord och presenter har gästerna däremot haft fullt upp med att svettas. Flera av dem har deltagit i både tennis och yoga ute i solen.

En av de som deltog i yogan var Perrellis vän Mattias Stafsing som delat med sig av en bild på sig – klädd i träningskläder – framför slottet. Innan det skrev han en kärleksfylld hyllning till Perrelli inför hennes bröllop.

"Så glad för den här tjejen. Hon gifter sig med sitt livs kärlek i morgon", skrev han på fredagen intill en bild på sig och Perrelli.

Andra – däribland fotbollsproffset Tomas Brolin – valde tennis i stället för yoga.

"Stort spöa min fotbollshjälte Tomas Brolin i tennis", skriver affärsmannen Johannes Thomhave på Instagram intill en bild på sig själv och Brolin.


LÄS MER: Perrelli: "Vi är på väg – alla gästerna är här"


"Sliter i solen"

Tennis var emellertid inte Brolins enda träning på morgonen. Iförd samma träningskläder gick han på en promenad i slottsparken.

"Underbar morgon med tennis och powerwalk i slottsparken", skriver han på Instagram.

Andra valde att skippa träningen överhuvudtaget. Bland annat kopplade sångaren Jakob Stadell och Pernilla Wahlgren av med var sin kopp kaffe i solen i stället.

"Jag och Pernilla Wahlgren tar en kopp kaffe och kollar in yogagänget som sliter i solen", skriver Stadell på Instagram.

Men det är inte bara slottet och brudparet som väcker kärlekskänslor – även den franska huvudstaden får sin beskurna del hyllningar.

På Instagram delar Pernilla Wahlgren med sig av en groupie från i går tillsammans med Peter Jöback och hans make Oscar – och Eiffeltornet i bakgrunden. Där skriver hon att de älskar Paris.
Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.