Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis insats – tar nytt kärleksbeslut med maken

Charlotte Perrellis spektakulära klänning under Melodifestivalen 2019 fick stora rubriker.
Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit ihop i sju år och deras bonusfamilj upptar en stor del av tiden.

Nu berättar artisten att paret jobbar hårt för att vårda sin relation och hålla kärleken vid liv – speciellt sedan maken har börjat arbeta mycket utomlands.

– Bara för att man valt varandra betyder inte det att det är för alltid, säger hon i Expressen Söndag.

Artisten Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 42 har levt ihop i sju år. 

Charlotte Perrelli har två söner sedan en tidigare relation, och Anders Jensen en dotter. I dag har de också två gemensamma söner, och familjen har vuxit ihop. 

Den stora familjen upptar mycket tid, och enligt Charlotte Perrelli ägnar sig paret aktivt åt kärleksvård.

– Vi försöker ha egna dejter. Nyligen såg vi musikalen ’Så som i himmelen’. Vi försöker se varandra och göra små grejer. När Anders fyllde år åkte vi ut till Hasseludden. Just nu jobbar Anders extremt mycket i London. Ibland händer det att jag åker över och äter middag ute med honom. Medan han jobbar under dagen går jag ut och shoppar. Sedan åker vi hem tillsammans, säger hon i Expressen Söndag.

Har båda relationer bakom sig

Både Charlotte Perrelli och Anders Jensen har längre relationer bakom sig, och ser det som att de fått en andra chans.

– Vi försöker vårda kärleken. Vi har fått en andra chans och då får man se till att göra allt som står i ens makt för att det ska bli bra. Bara för att man valt varandra betyder inte det att det är för alltid, att det ska bli enkelt eller självklart. Man måste jobba för att det ska bli bra och hålla det vid liv. Det är som muskler. Man måste investera i dem hela tiden, annars försvinner de, säger hon.

Perrellis plan med familjen – utomlands

Sångerskan avslöjar också att hon och maken drömmer om att lämna Sverige och leva utomlands.

– Vi känner vi att vi förmodligen inte kommer bo på heltid i Sverige när barnen är något större. Jag kommer aldrig sluta med musik, som det känns i dag, men jag gör kanske en sommar- eller vinterturné. Resten av tiden bor jag borta, säger hon.

Nyligen berättade hon också att man köpt en exklusiv villa i Marbella. Huset är nästan 800 kvadratmeter stort, har sju badrum och svindlande 543 kvadratmeter terrass.

Prislappen ska ha legat på 50 miljoner kronor, enligt sajten Stoppa Pressarna.

– Det är ett väldigt fint område, det är lugnt och det är knäpptyst. Det här är precis vad vi letat efter, berättade Charlotte Perrelli nyligen för Aftonbladet.

Tidningen skriver också att övriga grannar inkluderar den ryska presidenten Vladimir Putin och artisten Marie Fredriksson. Även skådespelaren Audrey Hepburn hade ett hus i området fram till sin död 1992.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.