Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Perrellis framtidsplan med maken – vill lämna landet

Hör Charlotte Perrellis egna ord om otroheten
Niklas och Jenny Strömstedt reser upp till Åre där de träffar Charlotte Perrelli och Anders Jensen.
Foto: TV4
Charlotte Perrelli berättar bland annat om parets planer på att flytta utomlands.
Foto: TV4
”Vi skulle vilja testa på att bo någon annanstans och där man får testa på en riktig vardag”, säger Perrelli.
Foto: Tv4
Anders Jensen och Charlotte Perrelli.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Charlotte Perrelli.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har ett hus i spanska Marbella. 

Nu berättar paret att de gärna vill flytta utomlands inom tio år. 

– Vi skulle vilja testa på att bo någon annanstans och där man får testa på en riktig vardag, säger Perrelli i ”Tillsammans med Strömstedts”. 

Både Charlotte Perrelli , 45, och Anders Jensen, 43, har byggt upp sina karriärer från grunden. Perrelli gick från en flicka i Småland till en av Sveriges största artister. Anders Jensen är vd för Ryds bilglas – ett företag som har blomstrat under hans ledning. 

I säsongsstarten av ”Tillsammans med Strömstedt” får Jensen frågan av Jenny Strömstedt om han känner att det är en prestigeförlust, när det gäller den traditionella manliga rollen, att ta den mindre framträdande rollen i förhållandet. Eftersom att Charlotte Perrelli är känd.  

– Jag förstår frågan säger han, tänker, och utvecklar. 

– Givet den resa jag gjort och byggt upp det här bolaget från nästan ingenting. Eller vi omsatte 300 miljoner och i dag omsätter vi ett par miljarder och växer i hela Europa.  Det fins nog många män som skulle vilja stå där och känna att de är framgångsrika och få credd för det. Men nej jag saknar inte det på det sättet, säger han. 

Drömmer om att flytta utomlands

I programmet hälsar paret Strömstedt på i Perrellis och Jensens lyxhus i Åre – men paret har också ett storslaget hus i Marbella, Spanien. 

När Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt frågar paret vad de gör om tio år är de eniga. 

– Vi tror nog inte att vi bor kvar i Sverige då. Men inte för att vi inte älskar Sverige. Men vi skulle vilja testa på att bo någon annanstans och där man får testa på en riktig vardag, säger Charlotte Perrelli. 


Charlotte Perrellis framtidsplan

Och stjärnan vet vad hon skulle vilja göra utomlands. 

– Om man nu skulle åka i väg ett år eller två skulle jag kunna tänka mig att öppna ett litet bageri någonstans eller ha kombinerad med blommor och jobba med snittblommor. Ni vet, drömmar. Det kommer säker inte hända. 

– Drömmar är ju också halva nöjet på något sätt, säger Jenny Strömstedt. 

Efter programmet berättar Charlotte Perrelli att de fortfarande har planer på att flytta utomlands. 

”Vi hoppas absolut att kunna flytta utomlands. Anders har för mycket jobb just nu och mina stora killar ska bli lite äldre, men sedan... Om några år. Alla i familjen vill! Speciellt barnen”, skriver hon i ett sms. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.