Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrellis försvar – efter kritiken mot Serneholt

Charlotte Perrelli sätter ner foten och försvarar artistkollegan. Foto: SVEN LINDWALL
Marie Serneholt kritiseras av följarna efter att ha visat upp valet för tvillingarna på Instagram. Foto: OLLE SPORRONG

Marie Serneholt kritiseras av följarna efter att ha visat upp valet för tvillingarna på Instagram.

Nu sätter Charlotte Perrelli ner foten och försvarar artistkollegan.

”Tycker det är otroligt förståndigt av Marie”, skriver Charlotte Perrelli i en kommentar på Instagram.

Marie Serneholt, 36, blev i september förra året mamma till tvillingpojkarna Nicholas och Philip. På sin Instagram uppdaterar hon kontinuerligt om livet som småbarnsmamma och om pojkarnas utvecklig. 

Under förra veckan la Marie Serneholt upp ett filmklipp på tvillingarna som övar på att ta sina första steg med en gåvagn. I klippet syns den ena sonen knuffa den andra framför sig i vagnen med små vingliga steg. Nicholas och Philip har på huvudet var sin hjälm, något som alla Maries följare inte tyckte var en bra idé. Flera menade att hjälmen var en smart lösning eftersom små barn har lätt för att ramla under övandet av att gå. Medan andra ifrågasatte Maries val av att sätta hjälm på barnen.

Försvaras av Perrelli

I kommentarsfältet kan flera delade åsikter läsas. Någon som dock valde att försvara Marie Serneholts val är ingen mindre än artisten Charlotte Perrelli, 44. Hon berättar att hon själv använt sig av hjälm på sonen Adrian och att det är ett tryggt val för att hålla barnen säkra från fall. 

”Tycker det är otroligt förståndigt av Marie. Har haft det på ett av mina barn eftersom han (Adrian) började gå extremt tidigt. Huvudet är så stort och tungt jämfört med deras lilla kropp. Det klart man inte vill att de ska slå sig? Det KAN gå illa om man har otur. Dessutom är dessa ”hjälmar” i tyg och och väger inget. Som en vadderad mössa för barnen! Tummen upp!!!”, skriver Charlotte i en kommentar till inlägget.

Charlotte Perrellis kommentar har nu fått nästintill 700 gillarmarkeringar och flera kommenterar att de håller med henne.

Expressen har sökt Marie Serneholt och Charlotte Perrelli.

https://www.instagram.com/p/B0BS3nRheJD/