Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis förändring – efter stora lyxhuset

Charlotte Perrelli är nöjd med det nybyggda huset och ska fira lyxvalborg i Åre.Foto: SVEN LINDWALL
Charlotte PerrelliFoto: EXPRESSEN

Charlotte Perrelli är nöjd med det nybyggda huset och ska fira lyxvalborg i Åre. 

Men i sommar gör hon en stor förändring – när hon byter den glamourösa tillvaron mot husbil. 

– Barnen älskar det, säger hon.

Charlotte Perrelli, 42, och maken Anders Jensen, 40, har byggt ett stort hus i Åre som de ska fira Valborg i. Men till sommaren byter hon glamourtillvaron i huset respektive hemmet i Djursholm mot turné med Diggiloo och egen husbil. 

– Vi kommer att köra husbil och familjen följer med. Det känns så himla mysigt, då blir det lite semesterkänsla. När man har lediga dagar under turnén kan man göra egna grejer – gå på vattenland, ligga vid havet – vad man nu känner för. Det blir en liten småsemester. Barnen älskar det. För de är det den ultimata sommaren när jag jobbar med Diggiloo. De tycker om att åka runt med husbil och träffa roliga människor, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/BS6c7QQgn04/?taken-by=laperrelli&hl=sv

LÄS MER: Perrelli om tårarna efter missfallet 

 

Perrelli: ”Roligt i år”

Charlotte Perrelli är glad över att husbygget i Åre äntligen är färdigt. 

– Det är jätteskönt. Jag tycker att det är lite synd att vi inte har något gig så att i hamnar i de regionerna. Det är så vackert däruppe även sommartid, 

Diggiloo startar den 12 juli i Vänersborg och avslutas den 26 augusti i Kungsbacka. Charlotte Perrelli ser särskilt fram mot att spela i Karlsborg och hemlandskapet Småland. 

– Mitt hjärta klappar lite extra för Småland och även Öland och de regioner där jag känner mig väldigt hemma, säger hon. 

 

LÄS MER: Nya bilden från Perrellis lyxhus i Åre 

 

Artisten planerar nu för sina framträdanden under sommarturnén. 

– Jag tycker att det känns väldigt roligt i år. Jag kommer göra lite av mitt tidigare material. Men jag kommer inte stå rakt upp och ner och sjunga ”Mitt liv”. Utan jag kommer sätta ihop några låtar och göra ett medley med nya grejer som är väldigt folkliga, upptempo och som har sommarkänsla med mycket glädje, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BTUP-bpAtli/?taken-by=laperrelli&hl=sv

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.