Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrellis avslöjande – om lyxlivet med maken

Det här är Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli berättar att hon jobbat hårt för det liv hon nu lever.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Arstisten har tidigare hyllat maken Anders Jensen för hans karriärsframgångar.
Foto: THOMAS ENGSTRÖM / THOMAS ENGSTRÖM EXPRESSEN
”Däremot försöker jag vara klimatsmart och vi pratar väldigt mycket om det hemma”, skriver Charlotte Perrelli.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / TT NYHETSBYRÅN

Charotte Perrelli, 45, och maken Anders Jensen, 42, lever ett gott liv i exklusiva Djursholm utanför Stockholm.

Men samtidigt menar artisten att hon slitit för att nå framgången.

”Jag lever för ihoptjänade pengar och vet att jag har jobbat hårt för min livsstil”, skriver hon när hon chattar med Expressens läsare.

Tidigare Melodifestivalen-vinnaren Charlotte Perrelli har en lång och framgångsrik artistkarriär bakom sig. Maken Anders Jensen har även han skördat framgångar i sitt liv.

Som vd för företaget Ryds bilglas har han gjort succé, vilket Perrelli tidigare har berättat om på Instagram.

”Det här mina vänner är min man. Jag är otroligt stolt över honom. Den utveckling som skett och som han med handfast järnvilja drivit bolaget på är helt enorm. Att öka omsättningen med 1 miljard sedan 2017.....Hatten av!”, skrev hon tidigare i höstas.

Men trots flådigt bröllop på franska lyxslottet Château d'Esclimont, en lyxvilla i Spanien och ett hem i Sverige med både pool och tennisbana på tomten, menar Charlotte Perrelli att hon inte lägger sina pengar på alltför många stora inköp.

Perrellis svar – om konsumtionen 

Det är i chatten i samband med Expressens 75-årsdag som artisten svarar på frågan om hon ser sig som en sparsam eller slösaktig person jämfört med sin man.

”Hmmm, svår fråga. Min man spenderar på större och dyrare saker, inte så ofta medan jag har spenderat mer jämnt och mindre, men hela tiden.. :)”.

Charlotte Perrelli skriver vidare att hon inte direkt upplever någon ekonomisk stress.

”Jag lever för ihoptjänade pengar och vet att jag har jobbat hårt för min livsstil. Så egentligen inte. Däremot försöker jag vara klimatsmart och vi pratar väldigt mycket om det hemma”, fortsätter hon.

Makens överraskning till Charlotte Perrelli

Makens överraskning till Charlotte Perrelli

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.