Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrelli tvingas erkänna sin gravidhemlighet i TV4

”Så mycket bättre” 2018 Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli Foto: OLLE SPORRONG
Charlotte Perrelli Foto: JENS CHRITIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

På lördag har TV4:s ”Så mycket bättre” säsongspremiär, en av de medverkande är Charlotte Perrelli.

Det var i samband med att programmet spelades in i somras som Charlotte Perrelli tvingades avslöja hemligheten om att hon var gravid med sitt fjärde barn.

– Jag kunde inte dölja det mer. Jag kunde inte stå där med klänningar stora som tält, det gick bara inte, säger sångerskan.

Det har blivit dags för sju svenska artister att få sina låtar tolkade i den nionde säsongen av ”Så mycket bättre”. En av de medverkande är Charlotte Perrelli. 

På TV4:s pressdag, Charlotte Perrelli kunde inte vara på plats med de andra på grund av att hon är höggravid med komplikationer. 

– Läget är så att jag måste hålla mig nära sjukhuset. Det är ett par tre veckor kvar nu, så man får härda ut den sista biten. Jag har det här tillståndet som gör att jag inte kan föda naturligt och då blir det kejsarsnitt. Beroende på hur det utvecklas så blir det ganska snart. Nu får jag inte utsätta mig så att något händer, men jag börjar se ljuset i tunneln, säger hon.

Perrelli tvingades avslöja inför ”Så mycket bättre”-inspelningen

Det var i samband med att programmet spelades in i somras som nyheten kom att Charlotte Perrelli var gravid med sitt fjärde barn.

– Jag har inte ätit för mycket bullar, utan jag är gravid. Jag säger det nu bara så vi får det överstökat, säger Perrelli i programmet när alla deltagare har kommit.

Enligt artisten gick graviditeten inte att dölja, och därför gick hon ut med nyheten.

– Jag släppte faktiskt det precis just då. Jag hade ganska rejäl mage, jag var ju i vecka 17. Jag hade nästan gått halvlek, så det gick liksom inte. Jag kunde inte dölja det mer. Jag kunde inte stå där med klänningar stora som tält, det gick inte, säger hon och fortsätter:

– Plus att jag inte kunde dricka någonting eller ta ett glas vin till middagarna. Hade det varit tidigt i graviditeten, då hade det blivit svårt. Nu hade det gått så pass långt att jag vågade berätta någonting.

Förutom Charlotte Perrelli medverkar Christer Sjögren, Louise Hoffsten, Eric Gadd, Linnea Henriksson, Stor och Albin Lee Meldau i årets ”Så mycket bättre”.