Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrelli stoppas från familjen – av regeln

En glad Charlotte Perrelli väntade på Visby flygplats under söndagen. Foto: OLLE SPORRONG
Nu berättar Charlotte om den stora babylyckan. Foto: OLLE SPORRONG
– Vi har aldrig känt att vi tänker gå över lik för att få barn, säger Charlotte om henne och maken Anders kamp för att få barn. Foto: OLLE SPORRONG
Nya barnet blir Charlotte och Anders andra gemensamma barn. Sedan tidigare har Charlotte två barn från ett tidigare äktenskap. Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SVEN LINDWALL
1 / 7

Efter flera års kamp att bli gravid igen berättar nu Charlotte Perrelli om gravidlyckan och stödet från maken Anders Jensen.

Men under inspelningarna av ”Så mycket bättre” stoppas hon från att ha familjen på plats – det finns en regel som hindrar det.

– Jag hade självklart önskat att ha familjen här, säger hon.

För några dagar sedan kom glädjebeskedet. Charlotte Perrelli väntar sitt fjärde barn, som blir det andra gemensamma barnet med maken Anders Jensen. 

Men även om ett till barn väntar och ett fullspäckat schema väntar på Visby, stoppar inte det Charlotte från att vara med i årets ”Så mycket bättre”.

– Det kommer inte påverka mycket i produktionen. Det är inte första gången och jag har jobbat tidigare under graviditeter. Men självklart är jag tröttare än vanligt. De på produktionen sa att det kanske är en fördel då jag brukar ha lite för mycket energi annars, säger hon.

Men om det blir några tyngre aktiviteter kommer hon inte att medverka. 

– Jag kommer ju självklart inte att ställa mig och hoppa studsmatta hela dagarna, men annars tror jag inte det blir några konstigheter. 

 

LÄS MER: Perrellis glädjebesked – gravid som 43-åring 

 

"Tur att det finns Facetime"

Artisterna som medverkar i ”Så mycket bättre” får inte ha med sig familj på plats för produktionen. Detta gör att saknaden till maken och barnen hemma är stor.

– Jag hade gärna haft med maken och barnen så klart, men så är reglerna. Det är tur att det finns Facetime så att jag kan ha kontakt med familjen när jag inte arbetar.  

I sin blogg har hon berättat öppet om sin och makens kamp för att utöka sin familj. 

– Det har varit tufft och varit minst lika jobbigt för honom. Eftersom vi har en son tillsammans sedan tidigare har det känts lättare. Vi har aldrig känt att vi tänker gå över lik för att få barn, utan vi har alltid tänkt att fungerar det så gör det, säger hon. 

 

LÄS MER: Charlotte Perrelli berättar hemligheterna i ny biografi 

 

"Produktionen visste inte om att jag var gravid"

Och om hon kommer dela med sig av den tuffa resan på sin egen dag i ”Så mycket bättre”, har hon inte bestämt ännu. 

– Dagen planerades egentligen för länge sedan och då visste inte produktionen om att jag var gravid. Men det blir en del tillbakablickar. Jag vet inte om jag kommer prata just om resan att skaffa barn men de andra artisterna får möjlighet att ställa vilka frågor de vill. 

Hur tror du att årets säsong av ”Så mycket bättre” kommer att bli?
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!