Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Perrelli: ”Ett plus att inte vara en kärnfamilj”

Foto: SVEN LINDWALL
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN

Charlotte Perrelli är glad att hon inte lever i en kärnfamilj, utan att maken Anders Jensen är bonuspappa till hennes äldre barn.

I podcasten ”Framgångspodden” förklarar artisten hur bonusfamiljelivet har gjort det lättare för henne att vara mamma, och hur viktig maken är i familjen.

– Det är ett plus att inte vara en kärnfamilj, utan jag får extremt mycket hjälp, det är superskönt, säger Charlotte Perrelli i podcasten.

Melodifestivalstjärnan Charlotte Perrelli, 44, har fyra söner med två män. Sedan 2015 är hon gift med kärleken Anders Jensen, 42, som hon har yngsta barnen tillsammans med.

Men att ha Anders Jensen som bonuspappa åt sina äldre söner, är något Charlotte Perrelli är tacksam för, då hon upplever att barnen har en annan respekt för honom.

– Som biologisk förälder till ett barn så blir det enkelt för ett barn att säga: ”Du är så jäkla jobbig, du bara tjatar”. Det tror jag många biologiska föräldrar upplever, att deras biologiska barn är emot en. Men om man, som i mitt fall, har en partner, en man som kommer in i bilden och inte är biologisk, så får barnen lite respekt för den personen. Även om man är en familj, och faktiskt älskar varandra för att man har vuxit ihop under väldigt många års tid, så har man ändå inbyggt lite respekt. Och det är faktiskt något som är väldigt bra i det läget, säger Charlotte Perrelli i ”Framgångspodden”.

Perrelli: Barnen lyssnar mer på maken

I podcasten förklarar artisten hur barnen kan lyssna på maken, mer än vad de gör på henne – samtidigt som han kan inspirera dem till att ta tag i saker, och arbeta för framgång.

– Jag märker ju på mina barn i dag att de lyssnar på Anders på ett helt annat sätt än vad de de lyssnar på mig. De tycker: ”Morsan är så jävla jobbig”, det är så enkelt att säga, för det hör till. Men om Anders säger ”så här ligger det till”. Att han i praktiken visar att man kan vara en framgångsrik affärsman, men också kavla upp ärmarna och gå ut och jobba i trädgården, säger hon i ”Framgångspodden”.

Charlotte Perrelli fortsätter hylla makens insatser:

– Där känner jag att det är ett plus att inte vara en kärnfamilj, utan jag får extremt mycket hjälp, det är superskönt.

Expressen har sökt Charlotte Perrelli, som inte vill kommentera något ytterligare.