Pernilla Wahlgren berättar att hon jobbat med att förlåta. Foto: /IBL / /IBLPernilla Wahlgren berättar att hon jobbat med att förlåta. Foto: /IBL / /IBL
Pernilla Wahlgren berättar att hon jobbat med att förlåta. Foto: /IBL / /IBL
Bianca och Benjamin Ingrosso Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅNBianca och Benjamin Ingrosso Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Bianca och Benjamin Ingrosso  Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Wahlgren tillsammans med exet Joachim Lennholm, under en filmpremiär 2007. Foto: THOMAS ENGSTRöMPernilla Wahlgren tillsammans med exet Joachim Lennholm, under en filmpremiär 2007. Foto: THOMAS ENGSTRöM
Pernilla Wahlgren tillsammans med exet Joachim Lennholm, under en filmpremiär 2007. Foto: THOMAS ENGSTRöM

Pernillas vändning – med ex-kärleken

Publicerad

Pernilla Wahlgren, 50, har till stor del tagit hand om sina fyra barn på egen hand. 

Men efter år av turbulens har relationerna till barnens pappor förbättrats. 

– Att försöka förlåta och inte bli bitter är något jag jobbar med och jag tror det är en bra styrka hos mig, säger hon i en intervju med Svensk Damtidning.

Det är oftast fullt upp i Pernilla Wahlgrens liv. Hon är sångerska, skådespelare,  programledare och syns snart i nya avsnitt av realityserien ”Wahlgrens värld”. 

Någonting som tagit en stor del av hennes tid utöver karriären har varit familjen. 

Inte lätt att vara ensamstående

Hon blev mamma redan som 22-åring och tillsammans med Emilio Ingrosso har hon barnen Oliver, 28,  Bianca, 23, och Benjamin, 20. Efter parets skilsmässa träffade hon Joachim Lennholm och fick sonen Theo, 10. 

Men även de skiljdes och Pernilla Wahlgren har den största delen av föräldratiden tagit hand om barnen på egen hand. 

 

LÄS MER: SVT läxar upp Pernilla Wahlgren 

 

Pernilla Wahlgren Joachim Lennholm 2007.Foto: ROBBAN ANDERSSON

Att vara ensamstående har inte alltid varit lätt, säger Pernilla Wahlgren i en intervju i Svensk Damtidning. 

– Det måste jag säga har varit det jobbigaste, att ha mer eller mindre allt ansvar själv. Sedan har mina föräldrar och vänner ställt upp mycket men det har ändå varit upp till mig och jag har alltid känt att jag har behövt ordna och se till barnen i första hand. Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och i dag har vi en bra relation, säger hon. 

Har en bra relation i dag

Separationen med Emilio Ingrosso var turbulent, men även uppbrottet från Joachim Lennholm var tuff för artisten. 

Men trots alla duster ser hon positivt på familjesituationen i dag.

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni. 

Bianca Ingrosso tillsammans med pappa Emilio Ingrosso.Foto: OLLE SPORRONG

Hon säger också att hon lärt sig att förlåta. 

– Att försöka förlåta och inte bli bitter är något jag jobbar med och jag tror det är en bra styrka hos mig. Det är inte så att jag är superförlåtande mot alla, men mina barns pappor vill jag ha en bra relation med. Det är viktigt för barnen så där får man sänka garden och vara storsint, det mår alla bra av. 

I ett sms skriver Pernilla Wahlgren angående sin relation med Joachim Lennholm: 

"Våran relation är bra och har varit det länge".

Vill hitta någon att dela livet med

Pernilla Wahlgren är singel, men säger att hon vill hitta en man att dela livet med. Men att det inte är ”optimalt att försöka dejta när man gör en realityshow”.

 

LÄS MER: Pernilla berättar – "nu har jag ingen"

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag