Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernillas upptäckt – efter bråken i familjen

”Wahlgrens värld Foto: Kanal 5.
”Wahlgrens värld Foto: Kanal 5.
”Wahlgrens värld Foto: Kanal 5.
Pernilla Wahlgren, ”Wahlgrens värld” Foto: Kanal 5.
Bianca Ingrosso. Foto: Kanal 5.

I säsongspremiären av ”Wahlgrens värld” ryker de temperamentsfyllda familjemedlemmarna ihop i ett högljutt bråk.

Enligt Pernilla Wahlgren har familjen nära till känslorna, och som mamma försöker hon göra alla nöjda – men har märkt när det inte går att undvika bråk längre.

– Det blir ofta tjafs, speciellt när det inte blir precis som man har tänkt sig, säger Pernilla Wahlgren.

Kanal 5-succén ”Wahlgrens värld” är tillbaka med en femte säsong. Pernilla Wahlgren, 51, och dottern Bianca Ingrosso, 24, är huvudpersoner i realityserien, men även andra familjemedlemmar medverkar. 

Förra året vann ”Wahlgrens värld” tv-priset Kristallen i kategorin ”Årets program”. Pernilla Wahlgren tror själv att framgången beror på att programmet är ärligt och inte tillrättalagt.

Alla i familjen har hett temperament och även i den här säsongen kommer känslorna svalla. Redan i premiäravsnittet ryker familjen ihop rejält under en bilfärd. 

Pernilla Wahlgren ska köra från Lidingö till Bromma och hamnar fel, något som leder till spänd stämning. Sönerna Oliver, 29, och Benjamin Ingrosso, 21, kan inte dölja sin frustration och blir allt mer högröstade.

– Jag är sämst på att hitta, den resan var helt sjuk. Jag körde fel och missade alla avfarter. Vi hamnade i Rinkeby och sen Tensta. Jag fattar inte hur det kunde bli så fel, säger Pernilla Wahlgren.

 

 

Familjebråken: ”Mycket känslor”

Familjen har nära till känslorna, något som börjar som ett tjafs kan eskalera till ett storbråk.

– Det är mycket känslor och högljuddhet i vår familj. Som mamma vill man att alla ska vara nöjda. Jag är den som alltid försöker hålla humöret uppe, men jag kan också bli arg och få tokspel, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det blir ofta tjafs, speciellt när det inte blir precis som man har tänkt sig. Alla kanske inte är på bra humör, men livet är inte toppen hela tiden.

Artisten menar att ilskan oftast lägger sig lika snabbt som den blossar upp.

– Alla är bra på att säga förlåt om man har förhastat sig och sagt något dumt, säger hon.

Pernilla stöttar Bianca genom tuffa tiden

Trots familjegrälen finns en stark kärlek, och de finns för varandra i både med- och motgångar. 

Bianca Ingrosso berättade nyligen i sin blogg att hon just nu går igenom något jobbigt privat. Hon har valt att pausa bloggandet för att fokusera på sitt välmående.

Pernilla Wahlgren berättar att hon stöttar dottern genom den tuffa tiden.

– Jag stöttar henne genom att finnas där. Om hon vill prata så pratar vi. Vill hon inte prata går jag undan och försöker att inte vara för på. Jag är lyhörd, säger Wahlgren.

”Wahlgrens värld” har premiär den 17/1 kl 21 på Kanal 5.