Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernillas tårar för sonen – efter separationen

Pernilla Wahlgren kan inte hålla tårarna tillbaka Foto: Kanal 5
"Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka" Foto: Kanal 5

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 blir Pernilla Wahlgren känslosam.

 Hon sjunger om varannan vecka-livet med sonen Theo. 

– Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka, säger hon i tårar i programmet. 

 

Realityserien ”Wahlgrens värld” har gjort stor succé med Pernilla Wahlgren, 50, och Bianca Ingrosso, 23, i spetsen. I torsdagens program öppnar Pernilla upp om varannan-vecka-livet med yngsta sonen Theo, 11. Det är under repetitionerna av hennes egen show som hon framför en känslosam låt tillägnad sonen.

– Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka, säger Pernilla tårögt i programmet innan hon börjar sjunga. 

Pernillas nära vän Jessica Wahlgren brister ut i gråt medan hon sitter och lyssnar till vännens personliga låt. 

 

LÄS MER: Kvinnorna som styr reality-klanerna i tv 

 

"Känslan när man tvingas vara ifrån sina barn"

Pernilla Wahlgren berättar öppenhjärtigt i avsnittet om hur tufft livet är som skilsmässoförälder.

– Jag tror att många skilsmässoföräldrar kan känna igen sig i känslan när man tvingas vara ifrån sina barn fast man inte vill. Mitt barn lever i en annan familj, i ett annat hus som inte jag vet hur det ser ut och det är en konstig känsla, säger hon i programmet. 

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om sitt ex Joachim 

 

Varannan vecka bor sonen Theo hos sin pappa Joachim Lennholm, 44. Trots att artisten säger sig ha en bra relation till Lennholm i dag är det svårt att vara utan sonen halva tiden. 

– Ibland när jag har honom och vi ligger och kramas kan jag börja gråta för jag är så lycklig för att han är där. Då gråter jag både för att det är så mysigt att han är där och lite för att i morgon är han inte där utan då ska han till sin pappa.

”Wahlgrens värld” är inne på sin tredje säsong och sänds på torsdagar kl. 21.00 på Kanal 5. 

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!