Pernilla Wahlgren kan inte hålla tårarna tillbaka Foto: Kanal 5Pernilla Wahlgren kan inte hålla tårarna tillbaka Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren kan inte hålla tårarna tillbaka Foto: Kanal 5
"Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka" Foto: Kanal 5"Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka" Foto: Kanal 5
"Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka" Foto: Kanal 5

Pernillas tårar för sonen – efter separationen

Publicerad

I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 blir Pernilla Wahlgren känslosam.

 Hon sjunger om varannan vecka-livet med sonen Theo. 

– Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka, säger hon i tårar i programmet. 

 

Realityserien ”Wahlgrens värld” har gjort stor succé med Pernilla Wahlgren, 50, och Bianca Ingrosso, 23, i spetsen. I torsdagens program öppnar Pernilla upp om varannan-vecka-livet med yngsta sonen Theo, 11. Det är under repetitionerna av hennes egen show som hon framför en känslosam låt tillägnad sonen.

– Det finns ett fönster som jag skyndar mig förbi, det blir för smärtsamt att titta in där. Det är fönstret där min yngsta bor varannan vecka, säger Pernilla tårögt i programmet innan hon börjar sjunga. 

Pernillas nära vän Jessica Wahlgren brister ut i gråt medan hon sitter och lyssnar till vännens personliga låt. 

 

LÄS MER: Kvinnorna som styr reality-klanerna i tv 

 

"Känslan när man tvingas vara ifrån sina barn"

Pernilla Wahlgren berättar öppenhjärtigt i avsnittet om hur tufft livet är som skilsmässoförälder.

– Jag tror att många skilsmässoföräldrar kan känna igen sig i känslan när man tvingas vara ifrån sina barn fast man inte vill. Mitt barn lever i en annan familj, i ett annat hus som inte jag vet hur det ser ut och det är en konstig känsla, säger hon i programmet. 

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens ärliga ord om sitt ex Joachim 

 

Varannan vecka bor sonen Theo hos sin pappa Joachim Lennholm, 44. Trots att artisten säger sig ha en bra relation till Lennholm i dag är det svårt att vara utan sonen halva tiden. 

– Ibland när jag har honom och vi ligger och kramas kan jag börja gråta för jag är så lycklig för att han är där. Då gråter jag både för att det är så mysigt att han är där och lite för att i morgon är han inte där utan då ska han till sin pappa.

”Wahlgrens värld” är inne på sin tredje säsong och sänds på torsdagar kl. 21.00 på Kanal 5. 

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag