Pernillas stora förlust efter separationen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Pernilla Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG
Joachim Lennholm.
Foto: THOMAS ENGSTRöM

Pernilla Wahlgren summerar sitt liv i showen "Kort, glad och tacksam".

Även om många skratt utlovas, berättar Wahlgren också om en sorg i sitt liv - att inte få umgås med sina barn hela tiden.

– När man blir skilsmässoförälder, så skils man inte bara från personen, utan man kan inte vara med barnen hela tiden, säger Pernilla Wahlgren i TV4:s "Nyhetsmorgon".

Pernilla Wahlgren har hunnit fylla 50, och har spenderat 40 av de åren på en scen. I sin show "Kort, glad och tacksam" på Rival i Stockholm får publiken många skämt - men artisten är också allvarlig. I föreställningen berättar hon om längtan efter sina barn efter en skilsmässa.

– Publiken skrattar så de gråter, men sen finns det ett tillfälle i showen då jag blir allvarlig. Då pratar jag om livet som, inte ensamstående mamma, men att man blir tvungen att separera från sina barn. När man blir skilsmässoförälder, så skils man inte bara från personen, utan man kan inte vara med barnen hela tiden. Och det är ju en sorg, säger Pernilla Wahlgren i en intervju i TV4:s "Nyhetsmorgon" med Tilde de Paula Eby.

Pernilla Wahlgren: "Många känner samma sak"

Wahlgren konstaterar att det var extra jobbigt när yngsta sonen var liten, men att hennes andra barn också kan reagera på att Theo inte bor med familjen hela tiden.

– Nu är Theo tio, men det var väldigt jobbigt när han var liten tyckte jag, att inte vara med honom hela tiden. Benjamin och Bianca kan säga ibland "vad sjukt, du har en annan familj som du lever med ibland", och det finns ju så många där ute som känner samma sak, säger hon.


LÄS MER: Tildes fräcka passning till Pernilla Wahlgren


Tilde de Paula Eby fyller i:

– I grund och botten är vi nog ganska lika allihopa, utan våra 40 år på scenen eller så, säger hon.


LÄS MER: Pernillas svåra förflutna med Bianca

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.