Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas stöd till Bianca – tvingas avbryta: ”Jag kan inte”

Bianca Ingrosso ringde mamma Pernilla Wahlgren för råd inför sitt sommarprat.Foto: Kanal 5.
Bianca Ingrosso Foto: Kanal 5.
Bianca Ingrosso Foto: Kanal 5.
Pernilla WahlgrenFoto: Kanal 5.
Pernilla WahlgrenFoto: Kanal 5.

Bianca Ingrosso ringde mamma Pernilla Wahlgren för råd inför sitt sommarprat.

I programmet berättade hon om sin ätstörning och föräldrarnas skilsmässa – i ”Wahlgrens värld” får tittarna se Bianca Ingrossos känslokamp.

– Jag kan inte prata när jag gråter, säger hon och tvingas avbryta inspelningen.

Bianca Ingrosso, 23, var nervös inför sitt sommarprat i P1 i somras. I ”Wahlgrens värld” i Kanal 5 berättar hon om tankarna innan hon skulle in i studion.

– Det är sällan jag blir nervös, men när jag ska vara seriös så blir jag otroligt nervös. Det enda jag kan tänka är: ”Shit, gör det här bra nu, nu gör du det här bra, nu tar du det lugnt”, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

– Det är ju lite skumt att sätta sig i ett rum med två personer man inte känner.

 

 

Pernillas ord för att lätta Bianca

Inför inspelningen ringde Bianca Ingrosso till sin mamma Pernilla Wahlgren, för att få kontroll över sin nervositet. Pernilla Wahlgren har också spelat in ett sommarprat, och dottern ville förbereda sig för sitt.

Bianca Ingrosso frågade sin mamma hur många andra människor som på plats vid inspelningen.

– En producent och en ljudtekniker, svarade Pernilla Wahlgren.

 

 

”Ju mindre desto bättre”

Det lättade dottern. I ”Wahlgrens värld” säger hon:

– Det är ju faktiskt bara två personer där, vilket känns skönt. Ju mindre desto bättre.

Bianca Ingrosso bad också om råd när det gäller vilken röst hon skulle använda sig av, på vilket sätt hon skulle prata. Då skämtade mamma Pernilla Wahlgren till det:

– Jag tycker du ska prata skånska, skrattade Pernilla Wahlgren på imiterad skånska och fortsatte med att härma göteborgska.

 

 

Bianca Ingrosso tvingades avbryta

I sommarpratet berättade Bianca Ingrosso om sina föräldrars – Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens – skilsmässa, och hur hårt den tog på henne. Ett sätt att ta kontroll över situationen blev att fokusera på maten: Bianca Ingrosso utvecklade bulimi.

– Där hade ju bara jag full makt över vad jag skulle äta, hur mycket jag skulle äta ... men jag började först spy för att få uppmärksamheten, det där typiska självskadebeteendet, berättade hon i sitt sommarprat.

I ”Wahlgrens värld” visas när Bianca Ingrosso pratade in programmet – och hur hon började gråta. Vid ett tillfälle fick Bianca Ingrosso avbryta inspelningen. I ”Wahlgrens värld” får tittarna se det:

– Jag kan inte prata när jag gråter, säger hon.

Sen klarade hon av att göra klart programmet.