Men mamma Pernilla Wahlgren hade gärna sett att dottern bodde kvar ännu längre. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMMen mamma Pernilla Wahlgren hade gärna sett att dottern bodde kvar ännu längre. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Men mamma Pernilla Wahlgren hade gärna sett att dottern bodde kvar ännu längre. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Bianca Ingrosso vill flytta hemifrån och letar lägenhet. Foto: /IBLBianca Ingrosso vill flytta hemifrån och letar lägenhet. Foto: /IBL
Bianca Ingrosso vill flytta hemifrån och letar lägenhet. Foto: /IBL

Pernillas sorg över
Biancas nya beslut

Publicerad

Bianca Ingrosso vill flytta hemifrån och letar lägenhet.

Men mamma Pernilla Wahlgren hade gärna sett att dottern bodde kvar ännu längre.

– Hon är väldigt mysig att bo med. Hon hade gärna fått bo kvar, säger Pernilla Wahlgren.

På torsdag börjar årets säsong av "Fest hos Bindefeld", där Pernilla Wahlgren, 48, och Sofia Wistam, 50, leder programmet tillsammans med festfixaren.

– Man får träffa massa härliga gäster och dricka vin, det var inte svårt, säger Pernilla Wahlgren om beslutet att göra en säsong två av programmet i Kanal 5.

Samtidigt spelar Pernilla Wahlgren in nya säsongen av det hyllade "Wahlgrens värld" tillsammans med sin familj, och främst dottern Bianca Ingrosso, 22. 

I programmet, som kommer sändas i höst, letar Bianca Ingrosso lägenhet för att flytta hemifrån, något hon har pratat om själv tidigare på sin Youtubekanal.

– Det här året har jag tänkt att saker ska ske. Jag ska flytta hemifrån. Jag hoppas att jag gör lägenhetsköpet i början av sommaren, för det hade varit så jävla fett, har Bianca Ingrosso sagt i en Youtubevideo.

Något mamma Pernilla Wahlgren inte är helt nöjd med, berättar hon.

– Jag känner att det är tråkigt, hon är väldigt mysig att bo med. Hon hade gärna fått bo kvar, säger Pernilla Wahlgren.

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso om Philippe: "Jobbigt"

 

Pernilla Wahlgren: Bra att hon bott kvar så här länge 

 

LÄS MER: Bianca Ingrosso: "Vill inte bo kvar i Sverige"

 

Men Pernilla Wahlgren försöker se det positivt, och tänker att hon och dottern ska fortsätta umgås även om de inte bor under samma tak.

– Jag ser fram emot att komma hem till henne och hälsa på, så kan hon få bjuda mig på middag, säger Pernilla Wahlgren.

Artisten förstår också att Bianca Ingrosso vill flytta hemifrån, och är tacksam över att dottern inte har lämnat boet tidigare.

– Men samtidigt är hon 22 år gammal, så jag förstår att hon vill ha något eget. Jag flyttade hemifrån när jag var 16 år, så jag får vara glad att hon har bott kvar så länge som hon har gjort, säger Pernilla Wahlgren

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag