Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas pik till Hanna efter skilsmässan: ”Torrt”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut offentligt med att de skilt sig i mitten av juni.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Pernilla Wahlgren passade på att pika kompisen Hanna Hedlund som nyligen blivit singel när de var med i Tilde de Paulas pratshow på TV4.
Foto: TV4.
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren bekräftade i början av sommaren att de är ett par.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Hanna Hedlund och Martin Stenmark gick tidigare i år skilda vägar efter över 23 år tillsammans.

När artisten gästade Tilde de Paulas program förra veckan blev hon pikad av ingen mindre än kompisen Pernilla Wahlgren – som efter många år som singel träffat kärleken i Christian Bauer.

– Nu är det Hannas kärleksliv som är torrt som en mandelkubb, säger Wahlgren skämtsamt.

Artisterna Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, hängde ihop under nästintill hela deras vuxna liv. I juni gick de ut med ett gemensamt inlägg på Instagram där de förklarade att de inte längre är ett par.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har så klart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framför allt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang.”, skrev de på Instagram.

Inlägget hyllades stort av parets tusentals följare på sociala medier, och många skrev stöttande och peppande till de båda.

Pernilla Wahlgrens pepp: ”Finns alltid där för dig”

En av dem var Hanna Hedlunds vän och kollega, Pernilla Wahlgren.

”Vi finns alltid där för dig! Älskar dig”, skrev hon.

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren, som utöver sångkarriären slagit stort med realityshowen ”Wahlgrens värld” och podcasten ”Wistam och Wahlgren”, har under de senaste åren adderat ytterligare en sträng på sin lyra i liveshower.

Publiksuccén ”Kort glad och tacksam” följdes upp med ”Pernilla Wahlgren har hybris”, som också den blivit en succé.

Wahlgren själv innehar precis som namnet antyder huvudrollen, och vid hennes sida finns bland andra Ola Forssmed, Kim Sulocki och Hanna Hedlund ackompanjerade av Edward af Sillén i regissörsrollen.

”Torrt som en mandelkubb”

Förra veckan när gänget bakom ”Pernilla Wahlgren har hybris” gästade Tilde de Paulas pratshow på TV4 uppdagades det att vissa förändringar är att vänta i showen som fortsätter turnera i höst.

Detta efter att Pernilla Wahlgren funnit kärleken i Christian Bauer, 55, tidigare under våren.

– Hela idén bygger ju på att du är den eviga singeln, säger Tilde de Paula i programmet.

När Edward af Sillén passar på att likställa Wahlgrens tidigare kärleksliv med en mandelkubb tar hon tillfället i akt att skicka en pik till Hanna Hedlund.

– Nu är det Hannas kärleksliv som är torrt som en mandelkubb, säger hon och tittar på sin kompis, en kommentar som får hela gänget på plats att dra på mungiporna.

Hanna Hedlunds ärliga bild – efter uppbrottet med Martin

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.