Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas oro för Biancas impulsiva uttalande: ”Svårt”

Det hade Bianca Ingrosso gjort om hon inte var känd
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har varit ett par till och från i många år. Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso.Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso växte upp i offentligheten.

Nu är hon störst i Wahlgren-klanen och väljer att ta kontroll över kändisskapet på sitt eget sätt – trots mamma Pernilla Wahlgrens oro.

Men den extrema öppenheten kommer med ett pris.

– Jag kan ligga sömnlös på nätterna och gå igenom allt jag har sagt och gjort. Det kan vara väldigt jobbigt, säger Bianca Ingrosso.

Realityserier kommer och går men ”Wahlgrens värld” består. Nu sänds den sjunde säsongen på Kanal 5 och tittarna är trogna serien – Pernilla Wahlgren, 52, tror sig veta varför och skickar samtidigt en känga till konkurrenterna.

– Det har kommit ganska mycket reality efter vår och jag ju se att det är så uppstyrt. Det är så här ”nu ska vi åka helikopter” eller ”nu ska vi till Skara sommarland” bara för att få bra tv. Jag tror inte att tittarna köper det, att man fejkar och håller på. I vårt liv händer saker hela tiden och gör vi något sjukt eller roligt hade vi gjort det ändå, utan kameror. Vi är stolta över att det här är på riktigt, säger hon.

Efter snart fyra år har tv-kamerorna blivit en naturlig del av familjens liv. Numera har de ungefär en månad om året då deras vardag inte filmas.

– Det låter jättekonstigt. Men det är som med Kardashians, ta bort kameran från dem så kommer de bara ”vad händer”, säger Pernilla Wahlgren.

Hennes dotter Bianca Ingrosso, 25, är numera den största kändisen i familjen. I fjol sålde hon ut Globen med sin ”showcast” och utöver ”Wahlgrens värld” delar hon med sig av sitt liv för 1,1 miljoner följare på Instagram och på Youtube där flera av hennes klipp har en miljon visningar.

Rakt på sak: ”Skäms inte”

Bianca Ingrosso skräder sällan orden – hon talar rakt på sak om alla ämnen. Något som genom åren fått såväl mormor Christina Schollin, 82, som mamma Pernilla Wahlgren att uttrycka oro över att hon är för privat och pratar utan filter.

– Jag förstår ju vad de menar för frågar man vad jag tycker och tänker så säger jag oftast det. Sedan om det är fel och det är något jag behöver lära mig ifrån, då är jag öppen och ärlig med att ”här tänkte jag lite fel”. Jag ser det mer som att den äldre generationen alltid ska ha en sådan fasad om att ”allt är perfekt och jag är så smart och påläst”. Jag tror att det är därför jag är så öppen, för jag skäms inte över mina brister eller över vem jag är, säger Bianca Ingrosso.

Din mamma har också sagt att hon tycker att du kan vara för personlig, att man inte behöver berätta allt.

– Men det är så jag är som person. Jag tycker att det är skönt när folk vet allt om mig. Jag tror att det är för att jag har vuxit upp med att folk har trott sig veta saker om mig fast de aldrig har fått höra vad jag tycker och tänker. Jag har alltid varit offentlig, men offentlig genom andras ögon och andras ord. Så det var skönt för mig att bli offentlig på mina villkor och då tog jag nog det på största allvar och bara ”här är jag, ta mig som den jag är”.

– Men ibland kan jag säga saker som är på bekostnad av andra och det är där jag får lära mig att inte öppna munnen för mycket, när det gäller mammas privatliv eller mormors sätt att se på saker. För där är jag väldigt frispråkig, ”mammas sexliv är si och så”.

Hon berättar samtidigt att det kan vara svårt när det stormar kring henne – något som kan leda till rent existentiella grubblerier och sömnlösa nätter.

– Det är lite svårt att bemöta flera tusentals dömande kommentarer i efterhand. Att ta emot det som individ är ganska jobbigt ibland, då kan jag bli helt förvirrad om vad jag själv tyckte och tänkte och vem jag är som person, säger Bianca Ingrosso.

”Wahlgrens värld” – stoppar Pernillas kärleksliv

Kändisskapet och den stora exponeringen ställer också till det på andra plan. Pernilla Wahlgren, som har varit singel i flera år, tror att det skulle vara svårt att träffa någon på grund av ”Wahlgrens värld”.

– Jag skulle absolut inte ta in en ny person i realityn på en gång. Då skulle han ju antingen dra eller stanna kvar och då hade jag tänkt ”var är det för idiot som stannar kvar”, då skulle han inte vara något för mig, säger Pernilla Wahlgren.

– Nu letar jag inte aktivt efter en pojkvän. Men skulle jag träffa skulle de ske ”off cam” tills man vet att det är rätt. Det vore spännande, det vore ju fantastiskt om det skulle hända under den här serien.

Bianca Ingrosso har också haft det stormigt när det kommer till relationer. Men efter ett uppbrott har hon och pojkvännen Phillipe Cohen hittat tillbaka till varandra – på hennes 25-årsfest höll han ett kärlekstal, något man kommer att få se i ett specialavsnitt på Dplay.

Intima önskan – om framtiden

Något frieri, som Pernilla Wahlgren fick från Emilio Ingrosso på sin 25-årsfest, blev det dock inte.

– Nä, bedrövligt. Nej, men jag tror inte att jag skulle vilja att han hade friat inför så många människor, det vill jag nog ha mer intimt, säger Bianca Ingrosso.

Hur länge var ni ifrån varandra?

– Det var väl några månader ändå. Det är ju så varje år mellan oss, tydligen. Man kan tycka vad man vill om det men vår historia är vår historia, det är bara vi som kan skriva den och den är allt annat är perfekt. Jag tror inte heller att alla andras förhållanden är perfekta, det är bara det att vårt syns mycket utåt. Men vi hittade tillbaka till varandra för vi kan inte leva utan varandra.

https://www.instagram.com/p/B7BOUyxpOcO/

Det har varit mycket spekulationer om huruvida ni är tillsammans eller inte.

– Jag har förstått att det har väldigt förvirrande, men det har varit väldigt skönt för mig att inte prata om det. Jag vill inte att mitt förhållande ska vara till för att skapa frågor för svenska folket, det är inte därför vi gör slut. Men jag fattar att folk är nyfikna, jag följer fan-konton på alla Kardashians och försöker googla fram vad som händer i deras familj. Så jag förstår, säger Bianca Ingrosso.

– Jag önskar att han hade en realityshow så jag fick se vad han kände och tänkte när vi var ifrån varandra.

Är han sugen på det?

– Han är ju tyvärr inte det.

Därför vill Bianca hålla kärleken hemlig:

Därför vill Bianca Ingrosso hålla kärleken hemlig

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.