Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens oro – ångrar hälsobeslutet

Pernilla Wahlgren berättar om en viss ångest som dyker upp sommartid.Foto: SVEN LINDWALL
Pernilla Wahlgren och poddkollegan Sofia Wistam.Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren berättar nu ärligt om sin kroppsångest sommartid.Foto: Olle Sporrong.

Sommar och badkläder kan innebära en hel del ångest.

I senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam” avslöjar Pernilla Wahlgren sin årliga kroppsångest.

– Jag känner mig ful i allting, säger ”Wahlgrens värld”-stjärnan.

I podden ”Wahlgren & Wistam” avhandlar vännerna Pernilla Wahlgren, 51, och Sofia Wistam, 53, allt mellan himmel och jord. 

I senaste avsnittet är det nakenhet på agendan – sommarsäsongen till ära. 

Att känna sig bekväm i bikini kan vara svårt konstaterar vännerna – varpå Pernilla Wahlgren berättar om en obekväm upplevelse hon nyligen var med om på Arlanda.

– Jag fattar inte provrum som har fruktansvärt osmickrande belysning, säger Pernilla Wahlgren i podden och fortsätter:

– Jag känner mig ful i allting. Det spelar ingen roll hur snygg bikini det är, jag vill inte se mig själv bakifrån i den där spegeln – liksom 'vem är den där tanten som står där, det är inte jag, hejdå'.

Wahlgren: ”Det här är mitt liv”

Även om Pernilla Wahlgren tycker om sommaren så innebär det en del ångest för ”Wahlgrens värld”-stjärnan – både när det kommer till den egna kroppen och somriga aktiviteter.

– Jag kan få ångest just för att jag inte tränar, säger Pernilla Wahlgren i podden och fortsätter med att förklara känslan:

– Jag får inte ångest för att jag äter gott, eller unnar mig, för jag känner att det här är mitt liv – jag vill äta god mat. Jag äter inte bara hamburgare och pizza, det gör jag ibland, och vill jag göra det – unnar jag mig. Men självklart borde jag träna mer och skulle må bättre av det.

Pernilla Wahlgrens prestationsångest

Vännerna fortsätter med att diskutera ett annat fenomen – att känna sig deppig fastän det är strålande väder. I synnerhet Sofia Wistam har känt sig nere på sistone, utan någon direkt anledning förklarar hon, varpå Pernilla Wahlgren erkänner att hon ibland upplever samma sak.

– Det blir fint väder ute och man får prestationsångest, nu måste jag hitta på något. Åka ut på landet, göra picknick. I dag har jag varit inomhus hela dagen, helt anti det här fina vädret, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.