Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pernilla Wahlgrens oro – ångrar hälsobeslutet

Pernilla Wahlgren berättar om en viss ångest som dyker upp sommartid. Foto: SVEN LINDWALL
Pernilla Wahlgren och poddkollegan Sofia Wistam. Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren berättar nu ärligt om sin kroppsångest sommartid. Foto: Olle Sporrong.

Sommar och badkläder kan innebära en hel del ångest.

I senaste avsnittet av ”Wahlgren & Wistam” avslöjar Pernilla Wahlgren sin årliga kroppsångest.

– Jag känner mig ful i allting, säger ”Wahlgrens värld”-stjärnan.

I podden ”Wahlgren & Wistam” avhandlar vännerna Pernilla Wahlgren, 51, och Sofia Wistam, 53, allt mellan himmel och jord. 

I senaste avsnittet är det nakenhet på agendan – sommarsäsongen till ära. 

Att känna sig bekväm i bikini kan vara svårt konstaterar vännerna – varpå Pernilla Wahlgren berättar om en obekväm upplevelse hon nyligen var med om på Arlanda.

– Jag fattar inte provrum som har fruktansvärt osmickrande belysning, säger Pernilla Wahlgren i podden och fortsätter:

– Jag känner mig ful i allting. Det spelar ingen roll hur snygg bikini det är, jag vill inte se mig själv bakifrån i den där spegeln – liksom 'vem är den där tanten som står där, det är inte jag, hejdå'.

Wahlgren: ”Det här är mitt liv”

Även om Pernilla Wahlgren tycker om sommaren så innebär det en del ångest för ”Wahlgrens värld”-stjärnan – både när det kommer till den egna kroppen och somriga aktiviteter.

– Jag kan få ångest just för att jag inte tränar, säger Pernilla Wahlgren i podden och fortsätter med att förklara känslan:

– Jag får inte ångest för att jag äter gott, eller unnar mig, för jag känner att det här är mitt liv – jag vill äta god mat. Jag äter inte bara hamburgare och pizza, det gör jag ibland, och vill jag göra det – unnar jag mig. Men självklart borde jag träna mer och skulle må bättre av det.

Pernilla Wahlgrens prestationsångest

Vännerna fortsätter med att diskutera ett annat fenomen – att känna sig deppig fastän det är strålande väder. I synnerhet Sofia Wistam har känt sig nere på sistone, utan någon direkt anledning förklarar hon, varpå Pernilla Wahlgren erkänner att hon ibland upplever samma sak.

– Det blir fint väder ute och man får prestationsångest, nu måste jag hitta på något. Åka ut på landet, göra picknick. I dag har jag varit inomhus hela dagen, helt anti det här fina vädret, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.