Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas ord om Biancas uppbrott: ”Mår inte så bra”

Pernilla Wahlgren konstaterar att dotterns uppbrott tagit hårt på henne.
Foto: Kanal 5
Bianca Ingrosso berättar att det var Phillipe som valde att avsluta relationen.
Foto: Kanal 5

Bianca Ingrosso visar upp sin sorg efter uppbrottet från pojkvännen Phillipe Cohen i ”Wahlgrens värld”. 

Samtidigt konstaterar Pernilla Wahlgren att kärlekskraschen tagit hårt på dottern. 

– Hon mår inte så bra och är ledsen, säger hon i programmet.

Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Phillipe Cohen, 24, gjorde slut i slutet av året 2018. Men det var inte förrän i början av året som Bianca bekräftade uppbrottet under en pressträff inför nya ”Wahlgrens värld”. 

– Jag är singel sedan några veckor, berättade hon i samband med Kanal 5-pressträff och fortsatte:

– Herre Gud, det är klart det är tufft med break-ups. Jag är inte helt återställd, men jag är okej. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade varit ett par i sex år, och i torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld” avslöjar hon att det var Phillipe som ska ha tagit initiativet till att avsluta relationen. 

I avsnittet får tittarna se hur tv-profilen sörjer pojkvännen, men också får stöd av vännerna efter att hon fått ett meddelande av honom. 

– Jag fick nyss ett sms av Phillipe där han förklarar hur han känner, men att det inte kommer förändra situationen. Som han skrev, vi ville inte att det skulle bli så här, säger Bianca Ingrosso i programmet.

En annan person som varit ett stöd för Bianca under den tuffa tiden är hennes mamma Pernilla Wahlgren, 51. De två är huvudpersonerna i realityserien och under inspelningen talar Pernilla om dotterns mående efter uppbrottet. 

– Bianca är inte på något jättebra humör, vilket jag förstår, för att det har tagit slut med Phillipe och hon mår inte så bra och är ledsen, konstaterar hon. 

Bianca Ingrosso medger att det tagit hårt på henne att relationen tagit slut och att det är svårt att hålla ihop känslorna. Samtidigt måste hon fortsätta med sitt liv och fortsätta gå på möten och driva sina företag. 

– Alltså jag är inte så bra på att hålla en fasad. Mår jag dåligt så är jag nere, eller man ser väl ganska snabbt på mig att så här, jag är inte riktigt där i blicken liksom, säger hon i avsnittet. 

”Wahlgrens värld” sänds på Kanal 5 klockan 21.00 på torsdagar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.