Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pernillas och Biancas miljonrullning – bygger specialritat lyxhus: ”Dröm”

Biancas kritik mot Pernillas kärleksproblem
”Man får skratta mycket och gråta en del”, säger Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso om den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” på Dplay och Kanal 5.
Foto: Dplay och Kanal 5 / Fotograf Fabian Wester/Dplay
Mor och dotter delar öppet med sig av vardagen i den omtyckta realityserien.
Foto: Dplay och Kanal 5 / Dplay och Kanal 5
Den nya säsongen började spelas in för ett halvår sen och inleds med att familjen reser till Los Angeles.
Foto: Dplay och Kanal 5 / Dplay och Kanal 5
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG

Trots Pernilla Wahlgrens och Bianca Ingrossos makalösa framgångar som gjort dem ekonomiskt oberoende så tampas de med personliga problem – något de väljer att visa i den nya säsongen av ”Wahlgrens värld”.

Nu berättar Sveriges mest kända mor och dotter om sina kärleksdilemman, framtidsdrömmar – och att unna sig sitt livs dyraste köp.

– Jag kom till en tid i livet där jag kände att det inte vore så dumt med förändring, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är tillbaka i åttonde säsongen av ”Wahlgrens värld” i Dplay och Kanal 5.

Sedan 2016 har tv-tittarna fått följa när de öppenhjärtigt bjuder på sina liv och sin relation, som från början var betydligt mer skakig.

– Vi har haft det turbulent genom åren, men vår relation har blivit starkare tack vare ”Wahlgrens värld”. Vi var inte beredda på att tittarna skulle bli berörda av vår relation, plötsligt kunde vi se oss själva genom andras ögon, säger Bianca Ingrosso.

– Det har varit en fantastisk resa. Numera är vi inte bara mor och dotter, utan bästa vänner som älskar att umgås. Vi har samma humor och en stark grundkärlek, säger Pernilla Wahlgren.

Det händer fortfarande att ni ryker ihop. Under ett bråk i den nya säsongen säger Bianca att problemen hon har med sin pojkvän Phillipe liknar de ni har haft. Hur tar du kritiken?

– Bianca är väldigt rak. Hon har sina åsikter och jag har mina, det är därför det blir konflikter. Som mamma måste man kunna tåla kritik från ens barn. Sen behöver man absolut inte alltid hålla med, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det finns de som inte tål vår relation och hur jag uppfostrat Bianca. En del reagerar på hur hon beter sig mot mig. Det värsta jag vet är när folk baktalar Bianca inför mig på sociala medier och tror att jag ska hålla med. Där blir vi i stället starka tillsammans mot dem.

Biancas miljonaffär – blir ekonomiskt oberoende

Nyligen stod det klart att Bianca Ingrosso säljer hälften av sitt innehav i sminkmärket Caia Cosmetics. Enligt källor till Dagens industri är affären värd runt 200 miljoner kronor. Före affären ägde Bianca Ingrosso 29 procent av aktierna i Caia, vilket ger henne 60 miljoner kronor i affären, enligt Di:s uppgifter.

Bianca Ingrosso kan inte kommentera köpesumman, men säger:

– Jag är såklart jätteglad. Det är en enorm trygghet. Nu är mitt största mål att ta hand om de här pengarna och jobba med rätt människor.

Bianca, du har redan nått långt i karriären och alltid sagt att du vill bilda familj tidigt. Kommer vi få se en ”Wahlgrens värld”-bebis?

– Hade jag fått välja hade jag varit gravid nu. Men jag och Phillipe måste vara redo båda två och ha hittat en mognare balans i vårt förhållande. Vi vill väldigt gärna ha barn och pratar mycket om framtiden, säger hon.

– Jag är superredo att bli både mormor och farmor, men tycker också det är bra att ha sunda barn som väntar tills det är rätt läge, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla förverkligar drömmen – bygger lyxhus

Det är inte bara Bianca Ingrosso som har miljonframgångar – hela familjen verkar vara född med matjord i fickorna. 

Den nylämnade årsredovisningen visar att Pernilla Wahlgren det senaste året gjorde ett resultat i sitt bolag på 18,6 miljoner kronor. När skatterna var dragna återstod 9,1 miljoner kronor i ren vinst, och det beslutades om en utdelning på över 4 miljoner kronor.

Nu förverkligar Pernilla Wahlgren en dröm hon länge haft i tankarna. Hon har hittat en perfekt tomt där hon ska specialbygga ett hus.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig.

– Jag har hittat en fantastisk arkitekt som ska få förverkliga min dröm, hon försöker få in allt jag bett om. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool.

Vad fick dig att ta steget nu?

– Mina barn har tjatat på mig ända sedan de flyttade hemifrån. De har tyckt att jag borde unna mig att flytta och köpa något annat. Men jag har ju trivts väldigt bra i mitt kedjehus, och Theo har gått i en skola precis bredvid. Men sen kom jag till en tid i livet där jag kände att det inte vore så dumt med förändring. Jag är jättelycklig för det! 

Pernillas kärleksproblem: ”För höga krav”

Något som är viktigt för Pernilla Wahlgren är att det ska finnas plats för alla hennes barn att hälsa på och övernatta i det nya huset. Kanske finns det också utrymme för en kärlek i framtiden – artisten har inte stängt dörren för det.

– Jag mår lite för bra som singel för mitt eget bästa, jag förstår inte riktigt hur jag ska bli sugen på att träffa någon, säger hon.

Bianca Ingrosso bryter in:

– Du har alldeles för höga krav. De ska se perfekta ut, vara perfekta, de ska vara lyckliga – men inte för lyckliga.

I det senaste avsnittet av podcasten ”Wahlgren & Wistam”, som Pernilla Wahlgren gör med Sofia Wistam, vill poddkollegan matcha ihop henne med en bekant.

– Alla är på mig hela tiden. Jag är inte så sugen på att gå på blinddejt, men om det är en middag med andra människor där någon råkar vara singel så vore det kul om något skulle råka hända. Blir det inget är det inte pinsamt efteråt. 

Biancas tuffa smäll – visar upp verkligheten

Trots all framgång för ”Wahlgrens värld”-profilerna, så råkar de också ut för smällar i livet. Bianca Ingrosso väljer i den här säsongen att visa upp en jobbig händelse, som hon tror kan väcka känslor hos tittarna.

– Det här är min ärligaste säsong någonsin. Jag går igenom något tufft och som tog hårt på mig, jag behöver göra svåra val. Många kommer känna igen sig, säger hon.

Tre nya avsnitt av ”Wahlgrens värld” finns att se på Dplay, den 3 september har programmet premiär på Kanal 5.

Pernilla Wahlgren

Ålder: 52

Yrke: Artist, entreprenör och tv-profil. 

Bor: Kedjehus på Lidingö utanför Stockholm, hus i Marbella.

Familj: Barnen Oliver, 30, Bianca, 25, Benjamin, 22, och Theo, 13.

Aktuell: Ny säsong av ”Wahlgrens värld” på Dplay och i Kanal 5, och med showen ”Hybris” – som just nu är pausad på grund av coronarestriktioner. Driver en blogg, och gör podcasten ”Wahlgren & Wistam” med Sofia Wistam.

Bianca Ingrosso

Ålder: 25.

Bor: Sekelskifteslägenhet på Östermalm i Stockholm.

Yrke: Influencer, entreprenör och tv-profil. 

Familj: Pojkvännen Philippe Cohen, 26. 

Aktuell: Ny säsong av ”Wahlgrens värld” på Dplay och i Kanal 5. Vloggar på Youtube.

Phillipe Cohens hyllning till Benjamin Ingrosso◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.