Pernillas nya steg – med kärleken Christian Bauer

Pernilla Wahlgren drabbad av inbrott under kärlekssemestern
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har nyligen gått på dop tillsammans.
Foto: STELLA PICTURES INSTAGRAM
Nu berättar Pernilla Wahlgren också om första mötet med pojkvännens mamma och syskon.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Wahlgren under ”Allsång på Skansen” i augusti.
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN

I början av sommaren gick Pernilla Wahlgren ut offentligt med att hon hittat kärleken i 55-årige Christian Bauer.

Efter en härlig sommar för det nykära paret tar de nu ett nytt steg i relationen.

– I kväll ska jag för första gången få träffa hans mamma och hans bröder och syster, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Tv-profilen och artisten Pernilla Wahlgren, 53, levde länge som singel innan hon nu i år började träffa försäljningschefen och modellen Christian Bauer från Åkersberga.

Under sommaren har hon då och då kommit med glimtar från parets sommar på Instagram. Bland annat har hon och Christian Bauer rest till Spanien och umgåtts med vänner ute på Sandhamn i Stockholms skärgård.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgren och vännen Sofia Wistams podcast berättar hon att det nu känns som att hon och Bauer tagit ytterligare kliv i relationen. Detta dels för att han de alldeles nyligen gick på ett dop tillsammans, något som enligt Wistam är en typisk ”par-grej att gå på”.

– Christian var med, han tyckte det var jättefint, säger Pernilla Wahlgren som tycker det var skönt att slippa vara den troligen enda vuxna singeln på dopet.

Första träffen med pojkvännens mamma

Det andra, kanske större steget är att Wahlgren nu ska träffa nya pojkvännens närmaste familj – något som senaste helgen ännu inte hade skett.

– I kväll ska jag för första gången få träffa hans mamma och hans bröder och syster. Hans döttrar har jag träffat innan, berättar hon i podcasten.

Sofia Wistam undrar över eventuell nervositet hos ”Wahlgrens värld”-profilen någon sådan finns inte enligt Wahlgren själv.

– Nej det är jag inte. Herregud... Trevlig som jag är, de kan inte önska sig en härligare svärdotter, säger hon med lite skämtsamt tonfall.

– Jag tycker det ska bli kul. För nu har ju Christian träffat mina föräldrar så många gånger. De älskar ju honom, tillägger hon. 

Schollin: ”Ett helt nytt liv öppnar sig”

Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin har tidigare berättat om hur glada hon är hennes dotter äntligen har hittat kärleken igen.

– Jag är toklycklig för hennes skull. Det är som att ett helt nytt liv öppnar sig, för nu har du någon vid din sida, sa hon när hon och Pernilla Wahlgren gästade Kristin Kaspersens podcast ”Kristin Kaspersen Nyfiken på” tidigare i somras.

– Vi har ju lärt känna honom. Pernilla har ju då introducerat honom för familjen som det heter och det är helt underbart. Hon har lyckats få en man som är händig också vilket inte har hänt förut, fortsatte hon då. 

Benjamin Ingrossos ärliga ord om mammas nya kille

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.