Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pernillas känslor för exmaken – 18 år senare

Pernilla Wahlgren berättar om hur hon ser på sitt första äktenskap i dag.
Pernilla Wahlgren tillsammans med dottern Bianca Ingrosso som hon har tillsammans med Emilio Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren och exmaken Emilio Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren och bröderna Ingrosso när det begav sig.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ [DOWNLOADED]

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var ett av Sveriges hetaste kändispar när det begav sig.

Nu, 18 år efter den stormiga skilsmässan, berättar artisten till Damernas värld hur hon ser på relationen:
– Det kan inget ändra på.

Artisten Pernilla Wahlgren, 52, har levt hela sitt vuxna liv i rampljuset. Redan som tonåring slog hon igenom och blev ett känt ansikte för svenska folket. 

I samma veva träffade Pernilla Wahlgren sin första make – Emilio Ingrosso som då bland annat producerade hennes musik och dansade bakom henne på scenen.

Paret fick tre barn tillsammans Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso och var gifta i drygt tio år tills dom gick skilda vägar 2002.

I dag tycks både parter komma överens och ha en god dialog. Men så har det inte alltid varit – och relationen har genom åren skapat en hel del löpsedlar. 

Nu berättar Pernilla Wahlgren i en intervju med Damernas värld om hur hon känner för sitt första äktenskap i dag.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på. Jag är stolt över att mina barn är halvitalienare, att de har temperament och passion. De fick med sig både bra och dåliga sidor, säger Pernilla till tidningen.

Beslutet med Ingrosso – blev öppningen för Kylie Minogue

Artisten passar också på att berätta om ett beslut som hon tog i samband med att hon och väntade sitt första barn med Emilio Ingrosso. I samma veva så skulle hon nämligen lanseras som artist i England.

– Jag skulle bli producenterna Stock Aitken Watermans nya stjärna, hade kontrakt och allt. Men jag satte stopp för det själv, jag var blyg, hämmad och ensam – det kändes inte bra. Dessutom blev jag gravid med mitt första barn, Oliver, samtidigt som de hittade Kylie Minogue, berättar Pernilla Wahlgren till Damernas Värld och tillägger:

– Så jag fattade ett beslut och jag är inte ledsen att det inte hände.

Expressen har sökt Pernilla Wahlgren.

Emilios och Pernillas kärlekshyllning till barnen:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.